0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
Раніше хворі на голову по дурках сиділи, а тепер вони трактати пиздячать. З диаграмами, бля.
Байден, Байден.От вам ніразу не БайденКоролеву Англії в історичному серіалі зіграє чорношкіра акторкаЧорношкіра британська актриса з ямайським корінням 34-річна Джоді Тернер-Сміт зіграє в історичному серіалі королеву-консорт Англії Анну Болейн, яка правила в середині XVI століття. Про це в п'ятницю, 30 жовтня, пише The Independent.
Вот просто воприс - накуя?
Ну якщо в рашці євреї були найзавзятішими комуністами, то чому в Штатах вони не можуть бути найзавзятішими "прогресивістами"?
чувак, но ведь это одно и то же социальная инженерия...
.... видумки. fearmongering...... Якийсь ідіотизм в одній школі НЙ - це далеко не соціальна інженерія
это все бред сивой кобыли в лунную ночь. почему англия такое допускает, почему никто не защищается?
ОНИ и не коммунисты, и не прогрессивисты, они элементарно планируют править миром, а белые сильно умные и активные, потому их и мешают с г.....
В орегоне трампонавтов нет от слова совсем.
Ще треба переписати історію Гамерики, щоб не було африканських рабів... і в якій Африка - надрозвинена держава, яка принесла освіту білим дикарям
Укі перейменуй гілку назад пліз. назва була Наука та расізм.то моя гілка і назва також моя має буть. хочеш свою гілку - заводь.
Тут не тільки про науку..... Я також під'єднав сюди про градації білості....... Тут буде все про боротьбу з расизмом...... Не бачу смислу на українському форумі плодити різні гілки на тему расизму.......