Автор Тема: Владение оружием  (Прочитано 12324 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline WestNik

• Ветеран форума
Re: Владение оружием
« Reply #30 : Січня 05, 2021, 05:42:16 17:42 »
э... ты о чём? вернись в тему, или не пиши совсем.

чувак, ти , здається, не маєш здатності до образного мислення

чисто хоплофіл, блін  :gigi:

Offline GreenGhost

• Full Member
« Reply #31 : Січня 05, 2021, 05:45:14 17:45 »
чувак, ти , здається, не маєш здатності до образного мислення

чисто хоплофіл, блін  :gigi:
чувак, тема называется "владение оружием". зачем флудить про аппендицит?

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #32 : Січня 05, 2021, 05:46:12 17:46 »
Не знаю як Алі, а ти явно хочеш срачу....

так, дійсно- Алі чемно запитав про думки з приводу володіння зброєю, а не вказав не недолугість опонентів

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #33 : Січня 05, 2021, 05:47:18 17:47 »
так, дійсно- Алі чемно запитав про думки з приводу володіння зброєю, а не вказав не недолугість опонентів

"чемно" одним питанням перевів дискусію на персональне...... "Який твій план Б"..... Ми тут мене обговорюєм?

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #34 : Січня 05, 2021, 05:47:35 17:47 »
чувак, тема называется "владение оружием". зачем флудить про аппендицит?

це була спроба образно показати абсурдність спроб некваліфікованого виконання складних функцій

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #35 : Січня 05, 2021, 05:51:44 17:51 »
"чемно" одним питанням перевів дискусію на персональне...... "Який твій план Б"..... Ми тут мене обговорюєм?

ти сказав- "Завжди потрібно мати план Б під рукою"

я зрозумів, що ти також є одним із "завжди", і доречно було б поговорити з кимось конкретним , а не абстрактним , про особливості плану Б

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #36 : Січня 05, 2021, 05:55:27 17:55 »
ти сказав- "Завжди потрібно мати план Б під рукою"

я зрозумів, що ти також є одним із "завжди", і доречно було б поговорити з кимось конкретним , а не абстрактним , про особливості плану Б

План б виходить з принципа 3х F

Freeze, Flight, Fight.....

Два останніх пунки легше робити зі зброєю чим без......

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #37 : Січня 05, 2021, 06:00:35 18:00 »
План б виходить з принципа 3х F

Freeze, Flight, Fight.....

Два останніх пунки легше робити зі зброєю чим без......

тобто, кількість правопорушень за умови вільного володіння зброєю мала б бути мінімальною ?

тоді скажи, будь-ласка, свою думку з приводу цієї статистики:

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA_%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD_%D0%B7%D0%B0_%D0%BA%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%BA%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8E_%D0%B2%27%D1%8F%D0%B7%D0%BD%D1%96%D0%B2

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #38 : Січня 05, 2021, 06:03:55 18:03 »
тобто, кількість правопорушень за умови вільного володіння зброєю мала б бути мінімальною ?

тоді скажи, будь-ласка, свою думку з приводу цієї статистики:

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA_%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD_%D0%B7%D0%B0_%D0%BA%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%BA%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8E_%D0%B2%27%D1%8F%D0%B7%D0%BD%D1%96%D0%B2

Тюремне лоббі.....

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #39 : Січня 05, 2021, 06:09:10 18:09 »
Тюремне лоббі.....

ти мене не переконав

врахуй ще те, що в США реально діє смертна кара- це мало б бути ще одним важливим аргументом проти правопорушень

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #40 : Січня 05, 2021, 06:12:17 18:12 »
ти мене не переконав

врахуй ще те, що в США реально діє смертна кара- це мало б бути ще одним важливим аргументом проти правопорушень

Смертна кара дуже обмежена зараз...... В багатьох штатах мораторій....... Навіть федерали донедавна не здійснювали страт.........
Зате позбавлення волі мабуть найдовші в світі...... Ще й додаються одне до одного за кожен злочин.......

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #41 : Січня 05, 2021, 06:23:24 18:23 »
Смертна кара дуже обмежена зараз...... В багатьох штатах мораторій....... Навіть федерали донедавна не здійснювали страт.........
Зате позбавлення волі мабуть найдовші в світі...... Ще й додаються одне до одного за кожен злочин.......

але вона є. і це, безперечно, мало б також зменшувати рівень злочинності

як і вільне володіння зброєю

а по факту США на першому місці в світі

і ще репліка про "тюремне лоббі" :

Останніми роками каліфорнійська пенітенціарна система серйозно змінюється. Зміни можна описати українським слоганом: “Від карального до реабілітаційного підходу”. Іншими словами, система стає більш м’якою та схильною до роботи з в’язнями для повернення в суспільство, тоді як раніше вона переважно фокусувалася на карі, безпеці та режимі.

За останні 10 років кількість в’язнів зменшилася на близько 40 тисяч осіб, і зараз вона досягнула історичного мінімуму – 126 тис. Це не все тюремне населення, адже є ще jails (на кшталт наших СІЗО), де утримують понад 70 тисяч в’язнів. Утім, вони не підпорядковуються тюремному відомству і керуються шерифами.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #42 : Січня 05, 2021, 06:30:56 18:30 »
але вона є. і це, безперечно, мало б також зменшувати рівень злочинності

як і вільне володіння зброєю

а по факту США на першому місці в світі

Смертна кара - це крапля в морі...... Засуджених до смертної кари на пальцях можна перерахувати....... Ніде смертна кара не зменьшує і не може зменьшувати рівень злочинності...... як і вільне володіння зброєю....... 

і ще репліка про "тюремне лоббі" :

Останніми роками каліфорнійська пенітенціарна система серйозно змінюється. Зміни можна описати українським слоганом: “Від карального до реабілітаційного підходу”. Іншими словами, система стає більш м’якою та схильною до роботи з в’язнями для повернення в суспільство, тоді як раніше вона переважно фокусувалася на карі, безпеці та режимі.

За останні 10 років кількість в’язнів зменшилася на близько 40 тисяч осіб, і зараз вона досягнула історичного мінімуму – 126 тис. Це не все тюремне населення, адже є ще jails (на кшталт наших СІЗО), де утримують понад 70 тисяч в’язнів. Утім, вони не підпорядковуються тюремному відомству і керуються шерифами.

Ця репліка лише доводить моє твердження про "тюремне лоббі"..... Каліфорнія поки що тільки на початку шляху зміни пенітенціарної системи наперекір цьому лоббі........ І лише Каліфорнія..... ну може ще пару штатів.......

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #43 : Січня 05, 2021, 06:40:08 18:40 »
Смертна кара - це крапля в морі...... Засуджених до смертної кари на пальцях можна перерахувати....... Ніде смертна кара не зменьшує і не може зменьшувати рівень злочинності...... як і вільне володіння зброєю....... 

Ця репліка лише доводить моє твердження про "тюремне лоббі"..... Каліфорнія поки що тільки на початку шляху зміни пенітенціарної системи наперекір цьому лоббі........ І лише Каліфорнія..... ну може ще пару штатів.......

але якщо вільне володіння зброєю не зменшує рівень правопорушень, а навпаки- супроводжується найвищою в світі питомою кількістю засуджених- то для чого тоді просувати ідею вільного , як в США володіння ?

і Каліфорнія вже 10 років , судячи з тексту , рухається в напрямку зменшення кількості ув'язнених. Тобто картина могла б бути ще значно гіршою.

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #44 : Січня 05, 2021, 06:42:44 18:42 »
і з приводу смертної кари- до цього я і вів - є багато неочевидних речей, які більшість вважають очевидними- одна з них це вплив смертної кари на рівень правопорушень, інша- це вільне володіння зброєю на рівень правопорушень

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #45 : Січня 05, 2021, 06:44:44 18:44 »
і Каліфорнія вже 10 років , судячи з тексту , рухається в напрямку зменшення кількості ув'язнених. Тобто картина могла б бути ще значно гіршою.

10 років тому можливо вперше щось невелике прийняли, потім потроху ще шось....... Це насправді дуже тривалий та складний процес, який може тривати кілька десятиріч.........
Навіть ось на цих виборах шо недавно відбулись кілька питань на референдумі стосувались цієї реформи.....
« Останнє редагування: Січня 05, 2021, 06:50:50 18:50 від Uki »

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #46 : Січня 05, 2021, 06:51:32 18:51 »
але якщо вільне володіння зброєю не зменшує рівень правопорушень, а навпаки- супроводжується найвищою в світі питомою кількістю засуджених- то для чого тоді просувати ідею вільного , як в США володіння ?

Щоб люди мали можливість захистити себе.....

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #47 : Січня 05, 2021, 06:53:28 18:53 »
10 років тому можливо вперше щось невелике прийняли, потім потроху ще шось....... Це насправді дуже тривалий та складний процес, який може тривати кілька десятиріч.........
Навіть ось на цих виборах шо недавно відбулись кілька питань на референдумі стосувались цієї реформи.....

От і чудово- в США з'являється стратегічне бачення , яке базується не на двобітному - є зброя/немає зброї, а на "тривалих і складних процесах", які тут, безперечно, і є рішенням

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #48 : Січня 05, 2021, 06:55:01 18:55 »
Щоб люди мали можливість захистити себе.....

Але ж ми щойно , здається, з'ясували, що можливість вільного володіння зброєю абсолютно не корелюється із рівнем правопорушень, який найбільш ємко відображає кількість ув'язнених

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #49 : Січня 05, 2021, 06:55:33 18:55 »
От і чудово- в США з'являється стратегічне бачення , яке базується не на двобітному - є зброя/немає зброї, а на "тривалих і складних процесах", які тут, безперечно, і є рішенням

В штатах завжди іде змагання різних ідей, течій....... Он респи вважають що реформа пенитенціарної системи знищить Каліфорнію..........

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #50 : Січня 05, 2021, 06:59:39 18:59 »
В штатах завжди іде змагання різних ідей, течій....... Он респи вважають що реформа пенитенціарної системи знищить Каліфорнію..........

я б також задумався  :smilie5:

Утримання одного в’язня в США обходиться у майже 70 тисяч доларів на рік. Бюджет тюремної системи є разючим навіть для американців: департамент отримує 12 мільярдів доларів щорічно, що становить приблизно третину держбюджету України.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #51 : Січня 05, 2021, 07:06:59 19:06 »
Ну он такі як Алі вважають що на святу справу тіпа запирання всих порушників закону у в'язницю та тримання їх там решту життя грошей не шкода....... А от такі забаганки як - доступна для всих медицина - то є соціалізм та марнотратство, яке штати не можуть собі дозволити.......

Offline WestNik

• Ветеран форума
« Reply #52 : Січня 05, 2021, 07:17:55 19:17 »
Ну он такі як Алі вважають що на святу справу тіпа запирання всих порушників закону у в'язницю та тримання їх там решту життя грошей не шкода....... А от такі забаганки як - доступна для всих медицина - то є соціалізм та марнотратство, яке штати не можуть собі дозволити.......

я б ще крім медицини додав освіту

думаю, коштів, які витрачають домогосподарства США на зброю було б достатньо для забезпечення кращого доступу "ризикованих" дітей до освіти

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #53 : Січня 05, 2021, 07:21:13 19:21 »

думаю, коштів, які витрачають домогосподарства США на зброю було б достатньо для забезпечення кращого доступу "ризикованих" дітей до освіти

Я не думаю що це добра ідея вказувати домогосподарствам як витрачати їх гроші......

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #54 : Січня 05, 2021, 07:25:23 19:25 »
а в штатах владельцы оружи проходят курс первой медицинской помощи при огнестрельных ранениях?
ну и справка с дурки нужна?

Offline GreenGhost

• Full Member
« Reply #55 : Січня 05, 2021, 07:28:12 19:28 »

не надо распоряжаться чужими деньгами.
домохозяйства в США покупают оружие за свои собственные деньги. они считают что это правильно, и это действительно правильно.
при чём тут чужие "рискованные" дети, и их образование?

Offline GreenGhost

• Full Member
« Reply #56 : Січня 05, 2021, 07:30:50 19:30 »
а в штатах владельцы оружи проходят курс первой медицинской помощи при огнестрельных ранениях?
насколько я знаю, в каждом штате свои законы.
во многих штатах просто приходишь в магазин и покупаешь. но если тебя не знают, могут проверить по базе данных плохих людей.
то есть, нужна не справка, а нужно не попасть в эту базу данных.
« Останнє редагування: Січня 05, 2021, 07:34:08 19:34 від GreenGhost »

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #57 : Січня 05, 2021, 07:31:58 19:31 »

В різних штатах по різному. В каліфорнії треба здати тест на безпечне поводження зі зброєю та пройти бекграунд чек.......
В деяких штатах нічого не треба.....

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #58 : Січня 05, 2021, 07:40:44 19:40 »
 Тут тривала дискусія з приводу теми, там можна побачити що Вестнік до всцикачки боїться приватної зброї, висловлює фантастичні ідеї з приводу всесильності поліції, цілком твердолобий:
http://ukrpravda.net/index.php?topic=47444.0

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #59 : Січня 05, 2021, 07:42:44 19:42 »
В різних штатах по різному. В каліфорнії треба здати тест на безпечне поводження зі зброєю та пройти бекграунд чек.......
В деяких штатах нічого не треба.....

вот в этом и пробелам
для авто парва нужны
а для оружия нет

ну а если учитывать что дауны в общественных местах с автоматическими винтовками на поках шляются
оружие это для скромных и воспитанных людей