Ну, ось, маємо. Індонезійці, що дали дозвіл на використання китайської вакцини, виявили її 65% ефективність
https://censor.net/ua/news/3241267/v_indoneziyi_zayavyly_pro_65_efektyvnosti_covidvaktsyny_sinovac_yaku_zakupyla_ukrayinaВ Індонезії заявили про 65% ефективності COVID-вакцини Sinovac, яку закупила Україна
В Індонезії заявили про 65% ефективності вакцини проти коронавірусу Sinovac, яку закупила Україна.
Про це пише видання Вloomberg, передає Цензор.НЕТ.
Видання підкреслює, що такі дані місцевого випробування. Однак в ньому взяли участь лише 1620 осіб у країні. Зазначається, що це занадто мало для значущих даних.
Як повідомлялося, в Бразилії ця вакцина на пізніх стадіях випробувань показала ефективність 78%. Такі дані отримали на основі передових випробувань на кінцевій стадії за участю близько 13 тисяч учасників.
Нагадаємо, Агентство з контролю за продуктами харчування і ліками Індонезії видало дозвіл на екстрене використання вакцини Sinovac. Індонезія стала першою після Китаю країною, що видала дозвіл. Також для екстреного використання CoronaVac вже була затверджена для груп, що мають високий ризик зараження, в Об'єднаних Арабських Еміратах.
Міністерство охорони здоров'я України 30 грудня уклало контракт про постачання в Україну в максимально короткі терміни вакцини виробництва компанії Sinovac Biotech обсягом 1,9 млн доз за ціною 504 грн за дозу. Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що перші поставки цієї вакцини в Україну для проведення масової вакцинації очікуються в лютому.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Тим часом виявляється, що Харківське об"єднання Лекхім уклало договір на постачання 5 млн вакцин
Сіновак. В мене прямо нерви вже скінчились з цим вакцинуванням, бо з-за цієї вакцини ми всі станемо невиїзними. Не кажучи вже, що це вакцинування - це великий ризик. Залишилось тільки побажання Лекхіму і Мінздоров"я разом з президентом і прем"єром, щоби вони всі провакцинувались цим Сіноваком або рашкінським Спутніком разів зо 100 кожен. Щоби довести безпечність цих вакцин й добитись їх внесення в міжнародні свідоцтва про вакцинацію.
https://censor.net/ua/news/3241278/ukrayinskyyi_lekhim_zbyrayetsya_kupyty_5_mln_doz_kytayiskoyi_covidvaktsyny_sinovacУкраїнський "Лекхім" збирається купити 5 млн доз китайської COVID-вакцини Sinovac
"Лекхім" є дистриб'ютором китайської компанії Sinovac Biotech.
Фармацевтична компанія АТ "Лекхім", дистриб'ютор китайської компанії Sinovac Biotech, уклала угоду про постачання 5 млн доз вакцини проти коронавірусної інфекції CoronaVac. Про операцію компанія повідомила в коментарі "Українській правді" 12 січня, передає Цензор.НЕТ.
Читайте на "Цензор.НЕТ": Закуплена Україною COVID-вакцина Sinovac показала ефективність 78%, на 17% менше, ніж вакцина Pfizer
Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Україна буде закуповувати китайську COVID-вакцину від Sinovac через компанію "Лекхім". "Лекхім" навіть планує почати виробництво вакцини китайської компанії Sinovac Biotech проти COVID-19 у 2022 році.
Нагадаємо, Агентство з контролю за продуктами харчування і ліками Індонезії видало дозвіл на екстрене використання вакцини Sinovac. Індонезія стала першою після Китаю країною, що видала дозвіл. Також для екстреного використання CoronaVac вже була затверджена для груп, що мають високий ризик зараження, в Об'єднаних Арабських Еміратах.
Міністерство охорони здоров'я України 30 грудня уклало контракт про постачання в Україну в максимально короткі терміни вакцини виробництва компанії Sinovac Biotech обсягом 1,9 млн доз за ціною 504 грн за дозу. Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що перші поставки цієї вакцини в Україну для проведення масової вакцинації очікуються в лютому.