Автор Тема: В Польше стартовала массовая вакцинация  (Прочитано 647 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
зеленые ублюдки только собираются карантин вводить, а про вакцинацию вообще не заикаются
колите асфальт

Offline DA

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: В Польше стартовала массовая вакцинация
« Reply #1 : Грудня 27, 2020, 02:58:37 14:58 »
Ця зелена болотна мразота палець об палець не вдарила, щоб контролювати ситуацію в умовах пандемії. У військових закладах, ще за совка у предметі загальновійськової тактики вивчали, що потрібно робити в умовах біологічної, хімічної та радіологічної загроз. Ця зелена шваль не зробила абсолютно нічого, окрім як завдала мільярдних непоправних збитків економіці та сприяла виникненню смертельних загроз населенню України.

Offline andronchik

• Hero Member
  • Херсон
« Reply #2 : Грудня 27, 2020, 03:31:52 15:31 »
Поляки отримали круту вакцину як члени ЄС, разом з усіма. Нам це не світило ніяк.
Зараз у зелені є остання спроба щось зробити - китайська Sinovac, що демострує дуже непогані результати, і набагато
доступніша. Якщо проїбе цей шанс - у карцер, і колоти "Супутником" до посиніння.
Мы верим в бога, они - в Путина.

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #3 : Грудня 27, 2020, 06:54:37 18:54 »
А вот у меня оптимизм немного притух. Массовая вакцинация в Англии и в США идет уже третью неделю, но по статистике пока даже плато не наблюдается. При вей дурости зебилов и почти полного их бездействия график в Украине выглядит более оптимистично.

Offline andronchik

• Hero Member
  • Херсон
« Reply #4 : Грудня 27, 2020, 07:17:47 19:17 »
А вот у меня оптимизм немного притух. Массовая вакцинация в Англии и в США идет уже третью неделю, но по статистике пока даже плато не наблюдается. При вей дурости зебилов и почти полного их бездействия график в Украине выглядит более оптимистично.
Да причем там "третья неделя" ?
На сегодняшний день:

Т.е. по охвату, практически ни о чем.
Рано делать хоть какие-то прикидки.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #5 : Грудня 27, 2020, 07:18:50 19:18 »

Три недели мало для выводов
Наверно там даже второй укол сделать не успели

Offline andronchik

• Hero Member
  • Херсон
« Reply #6 : Грудня 27, 2020, 07:21:25 19:21 »
С завтрашнего дня подключится Европа (ЕС). Циферки побегут веселее.

Когда мы что-то почувствуем от вакцинации, главный инфекционист США:
Также Фаучи высказал свой прогноз относительно того, когда после вакцинации у американцев появится коллективный иммунитет к вирусу.
"Я думаю, что возможно, это произойдет к середине-концу следующего лета. Поэтому я надеюсь, что к осени мы получим этот необходимый
(для коллективного иммунитета - ред.) процент людей ".
« Останнє редагування: Грудня 27, 2020, 07:31:55 19:31 від andronchik »

Offline Южанин

• Ветеран форума
« Reply #7 : Грудня 27, 2020, 07:53:31 19:53 »
Да причем там "третья неделя" ?
На сегодняшний день:

Я не знаю что вы смотрите . Я все равно эти каракули не понимаю. Но у меня другая статистика и динамика по которой пока не видно динамики от вакцинации (тыц по картинке и она увеличивается) .

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #8 : Грудня 27, 2020, 08:14:51 20:14 »
 У мене от виникло питання, а як наші заробітчани помандрують назад у Польщу, коли та з січня  вимагає довідки про вакцинацію.

Offline andronchik

• Hero Member
  • Херсон
« Reply #9 : Грудня 27, 2020, 09:02:16 21:02 »
Я не знаю что вы смотрите . Я все равно эти каракули не понимаю. Но у меня другая статистика и динамика по которой пока не видно динамики от вакцинации (тыц по картинке и она увеличивается) .

:fp
Яка "динаміка"?
Щось дивитись по статистиці, можна буде у кінці літа.

Результати по Україні взагалі не можна брати до уваги. Останні тижні йде масова відмова у наданні
направлень на аналіз. Ось і весь "секрет" зниження числа нових захворівших та "плато", мать їх...

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
« Reply #10 : Грудня 27, 2020, 09:39:10 21:39 »
:fp
Яка "динаміка"?
Щось дивитись по статистиці, можна буде у кінці літа.

Результати по Україні взагалі не можна брати до уваги. Останні тижні йде масова відмова у наданні
направлень на аналіз.
Ось і весь "секрет" зниження числа нових захворівших та "плато", мать їх...
Теж з таким зіткнувся але наскільки це місцева ініціатива, а наскільки централізована - не знаю.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #11 : Грудня 27, 2020, 10:17:57 22:17 »

От дивна людина. Давно вже всі вияснили, що в нас перестали робити тестування всіх захворілих, тому й статистика пішла вниз. Лікарі тепер ставлять діагноз на око, а в статистику йдуть результати тестування, яких в нас проводять недостатньо.

https://www.dsnews.ua/politics/novye-antirekordy-naskolko-na-samom-dele-vyrosla-smertnost-ukraincev-iz-za-covid-19-23122020-410409