0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
svit, у мене таке показує
Звичайно якби згвалтував десь в Сальвадорі було б набагато краще для всих.......
Серйозно? Отак прямо під пам"ятником Шевченку сидів і пив пиво і жер ковбасу?
Суд - це совок виявляється
Тю, блін... А що тут такого... Я як староста групи, їздив з другом, який також був старостою, в ректорат КНУ отримувати стипендії для наших груп. Після чого йшли в парк навпроти Червоного корпусу пити пиво, на лавках під Кобзарем. А взагалі отримання стипендії в універі Шевченка, то була ще та корида, і після кількох годин черги зі штовханиною я б подивився на того хто мені сказав, що я не заслужив пивка випити.
Іще один. Тепер вас вже двоє - таких оригінальних і незалежних. Не пройшло і року, як відповів на пост.
а суд это вишенка на торт. судить за то что закрываются и не хотят работать себе в убыток это только потому что нет троек, кожанок и маузеров а идея то одна...
За те що хотять закритись? А ти точно впевнений що так сформульований предмет суперечки?
Картер був такий же мягкотілий з кацапами, як і бидлан
Картер демократ - дружбан Бидона
Там всі були або дружбани, або просто в добрих стосунках один з одним..... і респи і деми....... до того як Трамп вліз туди.......
бидон к Картеру ездил недавно с мигалками
Я там не побачив щоб хтось когось berated Велась здорова дискусія на живу тему......... на пів слова цю дискусію перервали
да учитель спорил с учеником и доказывал что полиция говно. ученик боялся потом что его выгонят или нахер поставят Ф. очень здоровая ситуация нах. когда препод занимается пропагандой . и растит юных коммунистов.
Ф ставлять не за дискусію, а за результатами всього семестру....... Може учень просто намагається поправити свою оцінку таким чином.......
конечно. а учителя должны учить а не дискусировать на политические темы. расскажи этой песте которая кстати ушла в отпуск после инцидента а школа заявила что не будет с ней продолжать отношений.может хоть Сакраменто имеет какие то остатки разума из всей безумной кали.
ага, з берейтед вже перейшли на "учителя должны учить а не дискусировать"