0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Щось мене пробило на апроси. Вангуємо: коли хуйло вивалить плівки із сцяниною, прасцитутками і рештою паєбєні, щоб макнути американців єблєтами в етосамоє і довести, що воно рулило ними останні 4 роки?
никогда, )(уйло е.нутое но не столько, бумеранга не хочет
Нема там жодного компромату. Просто хуйло трошки ставив на Трампа (генерал Флінт на обіді з хуйлом був? був).
Разведка США: Путин пытался помочь Трампу победитьРоссийский президент Владимир Путин пытался помочь Дональду Трампу выиграть президентские выборы, говорится в отчете американской разведки, опубликованном после встречи избранного президента с руководителями спецслужб.І BBC також бреше І ЦРУ також. Всі брешуть, окрім рудого вислюка і його прихільників.
BBC завжди бреше. Як у випадку з Порошенком.
реальний компромат є на дєдушку Бідона. І він буде зливатися і далі. Із лаптопа його синочка - палкого прихильника Миколи Злочевського.
“Развєдка США“ наразі звучить як брітанскіє вчониє...
Е, а що саме бібісі про Порошенка?
Ти на якій планеті живеш? https://ua-news.liga.net/politics/news/poroshenko-vigrav-sud-u-bi-bi-si-vibachilisya-y-zaplatyat
Та йопта, я ж не можу кожний пук від журнаглістів пам'ятати.ну добре, так чому трумп не подасть в суд на бібісі?