Автор Тема: Стефанчук назвав двох міністрів, яких можуть звільнити  (Прочитано 273 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
02.09.2020, 10:31 • 34 • 0

Міністрів економіки та фінансів невдовзі можуть відправити у відставку

Про це в ефірі одного з телеканалів заявив перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, повідомляє УП.

"Я думаю, що така ситуація назріває, – зазначив щодо ймовійрних кадрових змін в уряді нардеп. – Економічний блок у нас представлений міністром економіки та фінансів. Гадаю, що насамперед мова йде саме про цих осіб"

Йдеться про очільника Мінфіну Сергія Марченка й керівника Мінекономіки Ігоря Петрашка.

За Стефанчуковими словами, відповідні висновки зроблять після 15 вересня. Тоді Кабмін має запропонувати парламентові бюджетну резолюцію на наступний рік – постанову з окресленими напрямами бюджетної політики.

"Я думаю, що все залежатиме від одного: наскільки ефективна та якісна робота буде проведена над проєктом державного бюджету України та наскільки парламентові буде запропоновані нові підходи щодо подолання наслідків, спричинених COVID-19", – підсумував "слуга".

UAINFO

"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)