0 Користувачів і 42 Гостей дивляться цю тему.
Якщо хтось вважає що вплинув - то вперед, хай доведуть справу до верховного суду...... вонно того варте розібратись та закрити це питання раз і на завжди, а не зомбувати цим народ.......
а на верховний суд не можна тиснути таким же чином? він - верховний суд - уже себе проявив просто не беручи справи до уваги - справи що можуть викликати заворушення.
Та навіть сам суддя вважає, що політикани і інсургенти могло вплинути на присяжних і це дає солідну базу для апеляції. Але пробач, я забувся, ти ж за процесом не слідкував від слова "взагалі".
ключове слово тут МОГЛИ..... я теж допускаю що могли.... і теж не проти розібратись
Коючове слово тут він просто засцяв оголосити mistrial і перепасував м'яч далі. І я його розумію.
... під час спілкування з журі побачив що на них тиск не діє.......
Ги, ога. "Гвозді би дєлать із етіх людєй"(с)
Фізичне затримання кримінального злочинця, який чинить фізичний спротив, не може бути злочином за визначенням.
На верховний суд завжди намагаються тиснути, але зазвичай це не працює по відношенню до людей такого калібру...... Так чи інакше вони завжди чітко обгрунтовують те чи інше рішення .....
Фізичне затримання кримінального злочинця, який чинить фізичний спротив, не може бути злочином за визначенням. Але “логіка“ сучасних фашистів це бурхливо заперечує і робить злочинцем того, хто затримує справжнього злочинця.
шо там з калібром? свинячу кров незя вилити на двері? чи там дітей родичів немає... те саме . ті самі люди. то ж не совок...
думаєш люди про це не дізнаються?
цей процес іще одна цеглина у наступну перемогу дем партії. наприклад де сантіс- будуть за любе відхилення від падіння на коліна перед блмом сношать за расізм... також буде приміняться до виборів 2022.
Ну, ДеСантіса їм буде важко скинути о Флоріді. На сьогодні він вже зібрав $9 000 000 на виборчу кампанію, а його опонентка від Демократів - $254 000.
у флориді так. а якщо він на президента піде. у флориді його основний конкурент від демів ко коміссіонер агрікалчуре Nikki Fried. вона у твіттері за рік виросла на сотні тисяч підписантів, її ампліфікують дуже сильно. але в неї поки шо нема сили проти де сантіса. я кажу якщо де сантіс на президента піде. єдиний шанс від респів то на президента двинути чорну жінку. тоді козирів у демів не буде взагалі ніяких. Candace Owens непогана кандидатура.
Чорні не голосуватимуть за Candace Owens.... для них вона Coon що є ще гірше за расистів..... без підтримки чорних їй нічого не світить
Якщо деСантіс візьме собі у віце якусь притомну (центриську) жінку з латиносів або чорних - він матиме всі шанси стати презом.....
просто чорна жінка виб'є підгрунтя у звинуваченнях у расизмі, нацизмі, расових теоріях та інших воук аджендах.
лише якщо вона не coon....
то вже якісь глибокі чорні воук заморочки, я вважаю на публіці буде погано працювати. можливо серед чорних якихось але скільки їх там процентів?
ти погано знаєш чорних....
що вони вирішують? їх там 12 відсотків всього. проблема не в чорних а у білій провині. проголосувати за чорну у білих не будет провиною а навіть навпаки.
ну якшо всих інших порівну - то вирішують якраз......