Автор Тема: Львiвська Мiсс-повiя Н. Болюх поскаржилася Первому каналу ОРТ...  (Прочитано 943 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Щось не ладно коiться з мiстом Лева - я ще розумiю тупого мера, який проводить супер-щкандальнi вибори бо знае, що програе...
Але нащо молодь йде шляхом провокацiй та, вiдчуваючi смажене... шивдко тiкае на Москву де стае героем Кремлiвських Медiа?..
Наразi маемо ще одну сучку, яка Родину грудью защiщает  - якась така Наталiя Балюх, яка вже отримала почесне звання Всесвiтня Шльондра Украiни...
https://censor.net.ua/video_news/3167625/miss_lvov_2018_bolyuh_pojalovalas_rossiyiskim_propagandistam_na_repressii_v_ukraine_videofoto
Подивиться на фото й вiдео та запамяйте це одоробуло - таке лайно треба позбавляти громадянства - хай своiми цицьками заробляе на Тверской або за МКАДОМ, допоки конкурнети iй кислотою рожу не вмиють...
 :ap

Offline Южанин

• Ветеран форума
Вот так вот постепенно всякие там Ленки Бойко , Садовые ,  Богданы , Трубы , а теперь и Балюхи размечали миф о супер патриотичности львовян.

Offline div

• Ветеран форума
Вот так вот постепенно всякие там Ленки Бойко , Садовые ,  Богданы , Трубы , а теперь и Балюхи размечали миф о супер патриотичности львовян.

Шо, Ленка тож со Львова? :smilie11: Охренеть.
Но тут такое дело. Когда совдепия пришла на ЗУ она первым делом как обычно вырезала всю элиту и заместила ее вот таким убожеством. И хотя народ там действительно более патриотичен, хотя бы чисто поверхностно, так называемая "элита" являет собой эталон продажности и беспринципности. Под элитой я имею ввиду не творческую интеллигенцию, а управленцев среднего звена, бюрократов

Offline WestNik

• Ветеран форума
Народ, в районі Львова підтримка Порошенка була 70-80%

Думаю, зраду шукати краще десь в іншому місці

Кацапи люблять такі зтравлюючі і демотивуючі сторіз, дали корові пару баксів і вона стрибає під балалайку

Offline arrow

• Ветеран форума
Бубачька - це продукт общєства патрєблєнія, і Галичина теж виявилася інфікованою, хоча й менше за решту країни.

В рідному селі Бандери зебіл в другому турі з невеликою перевагою переміг, оце вам мега-симптоматика.

Offline arrow

• Ветеран форума

Немає ніякого міфа, є статистика.

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
У мене питання в іншому. Як така могла отримати титул красуні - у Львові нема гарніших дівчат?

І особливо мене турбує, як вона живе з такими ластами. Це розмір 40 чи більше? піпець.

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
Народ, в районі Львова підтримка Порошенка була 70-80%

Не настільки все файно, нажаль.
На Львівщині переміг лише один мажоритарщик від ЄС, а ЄС в цілому зайняла здається лише третє місце, якщо не помиляюсь з 12-13 відсотками голосів. Подякуймо за це прихильникам Сравця Вакарчука та блаженнійшому зєбілу Святославу.
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline bоrderlander

• Ветеран форума
У мене питання в іншому. Як така могла отримати титул красуні - у Львові нема гарніших дівчат?

І особливо мене турбує, як вона живе з такими ластами. Це розмір 40 чи більше? піпець.
Ну можна подумати, що десь в світі конкурси краси не є продажними  :laugh:. Не хочу підливати масла в вогонь антитрампістів, але подейкують, що й він переможницями конкурсів краси робив дівчат не за гарні очі  :smilie7:
Модераторы СУПа ничего и никому не обязаны (девіз СУПу). Я вам ничего не должен (Бубочка Зеленський). Знайдіть різницю! Я тобі щось винен, красапєта?

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Ну можна подумати, що десь в світі конкурси краси не є продажними  :laugh:. Не хочу підливати масла в вогонь антитрампістів, але подейкують, що й він переможницями конкурсів краси робив дівчат не за гарні очі  :smilie7:

-- Падєлітєсь сікрєтом, как ви виігралі конкурс красати?
-- Ета очєнь проста: нужна забить аба всьом і атдацца главному!

Offline WestNik

• Ветеран форума
Не настільки все файно, нажаль.
На Львівщині переміг лише один мажоритарщик від ЄС, а ЄС в цілому зайняла здається лише третє місце, якщо не помиляюсь з 12-13 відсотками голосів. Подякуймо за це прихильникам Сравця Вакарчука та блаженнійшому зєбілу Святославу.

я не кажу, що все файно

я кажу, що Львів таки достатньо патріотичний, особливо на загальному фоні

Offline Бувалий

• Ветеран форума
І особливо мене турбує, як вона живе з такими ластами. Це розмір 40 чи більше?
піпець.
А судьi кто?..
Велике Жюрi визначiлось, що ця хвойда може трясти цицьками... навiть в Кремлi...
Особисто я проти такого приниження дiвчат, як Конкурси краси...
Немае невродливих дiвчат, якщо вони не калiки вiд народження...
Свого часу на тi Конкурси було паломництво...
Зараз... якось все тишком-нишком - де був той Конкурс, хто проводив, якi фiрми, спосори...
 :)

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
А судьi кто?..
Велике Жюрi визначiлось, що ця хвойда може трясти цицьками... навiть в Кремлi...
Особисто я проти такого приниження дiвчат, як Конкурси краси...
Немае невродливих дiвчат, якщо вони не калiки вiд народження...
Свого часу на тi Конкурси було паломництво...
Зараз... якось все тишком-нишком - де був той Конкурс, хто проводив, якi фiрми, спосори...
 :)

Ну, раніше на конкурсах краси ще проводився одночасно конкурс якихось талантів. Взагалі, мені здається чисто суб"єктивно, що раніше на конкурсах були гарніші дівчата - я на увазі маю міжнародні конкурси. А зараз ... В Україні багато красивих дівчат, але складається враження, що на конкурсах перемагають якісь надуті. В принципі, нормальна дівчина навряд чи піде на конкурс краси.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Ну, раніше на конкурсах краси ще проводився одночасно конкурс якихось талантів.
Взагалі, мені здається чисто суб"єктивно, що раніше на конкурсах були гарніші дівчата - я на увазі маю міжнародні конкурси.
А зараз ... В Україні багато красивих дівчат, але складається враження, що на конкурсах перемагають якісь надуті.
В принципі, нормальна дівчина навряд чи піде на конкурс краси.
:ax
Це не Конкурс краси, а Конкурс Ходячiх Барбi... iз своiми стандартами краси.
P.S. Менi чомусь згадалася комедiя "Мiс Конгенiальнiсть"...

Offline Ad Astra

• Ветеран форума
Хто хоче насолодитися красивими обличчями, ніжками, попами і іншими частинами тіла, ось тут повна феєрія звуків, фарб та форм  :smilie5: Ну а Томас Андерс взагалі як для мене вишенька на торті  :hot:

Offline irpin

• Ветеран форума
Шо, Ленка тож со Львова? :smilie11: Охренеть.
Но тут такое дело. Когда совдепия пришла на ЗУ она первым делом как обычно вырезала всю элиту и заместила ее вот таким убожеством. И хотя народ там действительно более патриотичен, хотя бы чисто поверхностно, так называемая "элита" являет собой эталон продажности и беспринципности. Под элитой я имею ввиду не творческую интеллигенцию, а управленцев среднего звена, бюрократов
згадався вбивця ребета і бандери - богдан сташинський.
хлопчик із села, який виріс у середовищі симпатиків оун, але зі студентства виконував завдання гебістів, та був провокатором і агентом у підпіллі.