Автор Тема: "Правий сектор" виступає проти захоплення будівлі Верховної Ради  (Прочитано 4211 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline qwest

• Ветеран форума
http://pravyysektor.info/news/informatsijne-povidomlennya-pravoho-cektora-stosovno-podij-27-03-14/

27 БЕРЕЗНЯ, 22:13
Сьогодні на Майдані Незалежності у Києві відбулося Віче з приводу контрреволюційних дій міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Головною причиною до зборів стало звіряче вбивство представника «Правого сектора» Олександра Музичка.
В акції, на яку зібралось кілька тисяч людей, брали участь члени різних громадських організацій, зокрема активісти Майдану, Автомайдану, Самооборони та «Правого сектора» та інших організацій.
Акція мала на меті вимогу термінової люстрації правоохоронних структур, справедливе покарання винуватців трагедії на Грушевського та Інститутській та відставку міністра внутрішніх справ А.Авакова. Віче Майдану вирішило брати ініціативу в свої руки, а «Правий сектор», будучи авангардом національної Революції, підтримав волю народу. Правий Сектор заявляє, що пікетування Верховної Ради, було попереджувальною акцією.
«Правий сектор» виступає проти захоплення будівлі Верховної Ради. Під час цих подій активісти «Правого сектора» стримували, обурених беззаконними діями міністра Авакова, людей.
Прес-служба «Правого cектора»

Offline qwest

• Ветеран форума
ну и при этом :

"Правый сектор" не хочет договариваться. У них другой сценарий, - Аваков
Журналист Юрий Бутусов только что связывался с главой МВД Арсеном Аваковым и тот рассказал, что предлагал лидерам "Правого сектора" прозрачные условия в деле расследования гибели Александра Музычко, но те ни на что не соглашались.

Об этом он написал в своем фейсбуке, передает Цензор.НЕТ.

Он отметил: " Только что в 21.30 звонил Арсену Авакову*. Спросил: "Объявите, что Вы приглашаете на пресс-конференцию всех журналистов, всех адвокатов Музычко и "Правого сектора", приглашаете лично Дмитрия Яроша - в МВД или на сессию Верховной Рады. Показываете все факты, основания проведения операции по задержанию, какие обвинения выдвигались к Музычко, показываете все планы операции, все показания оперативников "Сокола". И лично ответите на все вопросы. После этого пусть депутаты принимают решение". Аваков ответил: "Все это предлагалось "Правому сектору". Мы связывались с ними и в Киеве и в Ровно. Я приглашал Яроша, мы общались с Игорем Маузром "Тополей". Мы готовы на любую прозрачную и открытую дискуссию. Я готов к ответственности. Но люди не хотят диалог - у них другой сценарий, как мы видим". Источник: http://censor.net.ua/n278082 Источник: http://censor.net.ua/n278082

Offline эЛКа

• Sr. Member
  • Я - Юльок!
ну-ну... стримували...(
гівноїди.

Offline Ruza

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • UA
Стримувать то стримували... А вот картинка получилось та шо надо.
Fools Rush In Where Angels Fear to Tread

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =

проваленный рыгами пакет законов таки проголосовали - вот это то что надо  :smiley24:
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline elko

• Hero Member

Для ваших хозяев? Или для кого?

Offline elko

• Hero Member

проваленный рыгами пакет законов таки проголосовали - вот это то что надо  :smiley24:

Жто важнее, а не то, что кремляди об Украине подумают. Тоже мне Институт благородных девиц.

Offline pin2

• Hero Member
здається, на Майдані перед походом на Раду народ сам себе роздраконив. там було досить мало людей, з трибуни час від часу лунали заклики піти до Ради... ну й пішли, звичайно, картинка вийшла...
ну хз, як для приводу вторгнення маскалів, жидєнько  :smilie1:

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =

Жто важнее, а не то, что кремляди об Украине подумают. Тоже мне Институт благородных девиц.
http://ukrpravda.net/index.php?topic=526.msg8557#msg8557
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
Тобто зявляється якийсь ще правіший сектор, який ще радикальніший, ніж відносно поміркований Правий сектор?

Offline RG

• Ветеран форума
Ну і які проблеми ?

А то кипятком сцяли - 'захватілі', 'врагі наступают' та іншу херню.

Хай тепер влада діями продемонструє, як вони виступають за єдність країни.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
РАДА ЗАВТРА МОЖЕ СТВОРИТИ СЛІДЧУ КОМІСІЮ ЩОДО ВБИВСТВА МУЗИЧКА

Offline qwest

• Ветеран форума
Народний депутат Микола Княжицький (ВО «Батьківщина») написав у Facebook:

«Кернес, Жилін і Правий сектор вимагають відставки Авакова.

А може, помінятися місцями і вимагати відставки Кернеса, який Беркут і тітушок на Київ направляв? Чи про небесну сотню забули?»

Offline ofenrohr

• Hero Member
Как же надоела это боязнь пред тем что там покажет РосТВ, ну хватить уже обращать на них внимание. Россия отобрала Крым, а украинцы ходят трясутся от страха что там видити ли не так покажет раша пропаганда!

Offline Jolly Fall

• Hero Member
Тобто зявляється якийсь ще правіший сектор, який ще радикальніший, ніж відносно поміркований Правий сектор?

потому что фактически нет никакого "Правого сектора"
кто автомат схватил - тот и Правый сектор

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
Народний депутат Микола Княжицький (ВО «Батьківщина») написав у Facebook:
Чи про небесну сотню забули?»

не забули.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

CNN  вшанувала Сашка Білого, назвавши його українським Робін Гудом.

http://edition.cnn.com/2014/03/26/world/europe/ukraine-right-wing/index.html?hpt=hp_t2
If you are going through hell, keep going.

Offline DeL1T

• Hero Member

А не пох? Вот вам не пох что покажет кисель-тв :smilie11:

Offline dmitry_ck

• Sr. Member
Наталья Мартинюк Тот прокурор, которого Сашко Белый за галстук тягал, освободил мента, который девушку до смерти забил
из каментов на фейсбуке

Offline elko

• Hero Member

А не пох? Вот вам не пох что покажет кисель-тв :smilie11:
Видно не пох. А что скажут соседи. Жлобство полное

Offline DeL1T

• Hero Member
Сашко белый захватил в ровно обл.администрацию 20 января. Шо сделало это мурло аваков для победы революции? Что оно сделало чтобы такой трагедии больше не повторилось? Продало посады синякам и убил сашу белого? Ублюдок :smiley23: Чмо :smiley23: Гнида :smiley23:

Offline qwest

• Ветеран форума
40 хвилин тому переглядів: 0

Сотник Парасюк про сьогоднішні події.Сьогодні було проанонсоване Позачергове Віче. Мене попросили перепостити цю інформацію, що я і зробив. Головним меседжем Віче мала бути люстрація, що не дивно, адже прийняття відповідного закону ми сьогодні вимагали під стінами ВР.В ході віче основний акцент змістився на загибель Сашка Білого і вимогу відправити Авакова у відставку. Колона мітингувальників рушила під ВР.Зараз я перебуваю біля Верховної Ради, що ви могли бачити з моїх фото. Тут є Правий сектор, підійшло багато киян. Ситуація виглядає наступним чином: в більшості люди вимагають відставки Авакова, але з різних причин. Правий сектор через смерть О. Музичка, одні люди через здачу Криму, інші вважають, що МВС не бориться з сепаратизмом...Стосовно моєї присутності біля ВР. Фото я викоав суто з інформативною метою, оскільки журналістів наразі не видно.Чи я підтримую дії Правого сектору? Ні, не підтримую. Сашко Білий був людиною неоднозначною. Якби він був живий, я б мабуть запитав, чи був він на Майдані, коли вбивали людей? Бо ходити з автоматом в Рівному- це не прояв героїзму. Але Сашка вже нема і тепер лише Бог йому суддя. В цій ситуації моя позиція наступна: Провести ЧЕСНЕ розслідування і покарати справжніх винних.Стосовно відставки Авакова. Я за його відставку. Пояснюю чому: в той час, коли в країні розгул сепаратизму і не покараний жоден з винуватців вбивств Небесної сотні, коли казнокради і корупціонери далі спокійно живуть і працюють, арешт Музичка, як на мене, не був найпріоритетнішим.Дуже не люблю риторики про те, що ми робимо інформаційний привід для російських ЗМІ, але вигладає так, що Аваков зробив не меншу послугу Кісельову, а може і більшу, ніж Мірошниченко в НТКУ. Якщо Правий сектор буде воювати з міліцією, це вилиється в тони пропаганди про "злосних бєндєровцев".Тому, думаю, відставка Авакова трохи б втихомирила пристрасті.Отож, я не є членом Правого сектора і не підтримую їхніх дії, але я за відставку Авакова, бо погодьтесь, є за що.Я тішусь, що він почав люструвати своє міністерство, але я не розумію, чому винні не покарані, чому всякі Жиліни і Топази досі на волі, чому в нас розвелось стільки сепаратистів, чому вчасно не арештували Аксьонова і компанію, а дозволили їм відколоти Крим? І найголовніше, чому складається враження, що основним ворогом Авакова стає Майдан?Зараз біля ВР все спокійно і прошу Вас, люди добрі, не розібравшись у ситуації, не лити на мене вагон лайна. #Україна #ПравийСектор #революція #ЄвроМайдан #Київ

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
Наталья Мартинюк Тот прокурор, которого Сашко Белый за галстук тягал, освободил мента, который девушку до смерти забил
из каментов на фейсбуке
ну так Саша и говорил, что там, на улице, народ с вилами стоял - хотели кончать прокуроришку по врадиевскому методу. а так - никто не умер. кроме самого Саши чуть позже... :(

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =

Offline Lock60

• Hero Member
  • PUTIN DICKHEAD! La-La-La!

http://edition.cnn.com/2014/03/26/world/europe/ukraine-right-wing/index.html?hpt=hp_t2

Ну зачем передергивать смысл статьи? Робин Гуд - цитата из прямой речи Светланы Билуш.

А так статья пестрит "ultra-nationalist fighters,  radical nationalist, gangster"
Основной посыл - Whatever the true details of his Muzychko's death, it is a sign that political partners in the new Ukraine may have old scores to settle -- divisions that Moscow may be poised to exploit.

Offline RG

• Ветеран форума
Сашко белый захватил в ровно обл.администрацию 20 января. Шо сделало это мурло аваков для победы революции? Что оно сделало чтобы такой трагедии больше не повторилось? Продало посады синякам и убил сашу белого? Ублюдок :smiley23: Чмо :smiley23: Гнида :smiley23:

В Італії сидів, газету "Іскра" друкував.  :smiley14:

Offline elko

• Hero Member
40 хвилин тому переглядів: 0

Сотник Парасюк про сьогоднішні події.Сьогодні було проанонсоване Позачергове Віче. Мене попросили перепостити цю інформацію, що я і зробив. Головним меседжем Віче мала бути люстрація, що не дивно, адже прийняття відповідного закону ми сьогодні вимагали під стінами ВР.В ході віче основний акцент змістився на загибель Сашка Білого і вимогу відправити Авакова у відставку. Колона мітингувальників рушила під ВР.Зараз я перебуваю біля Верховної Ради, що ви могли бачити з моїх фото. Тут є Правий сектор, підійшло багато киян. Ситуація виглядає наступним чином: в більшості люди вимагають відставки Авакова, але з різних причин. Правий сектор через смерть О. Музичка, одні люди через здачу Криму, інші вважають, що МВС не бориться з сепаратизмом...Стосовно моєї присутності біля ВР. Фото я викоав суто з інформативною метою, оскільки журналістів наразі не видно.Чи я підтримую дії Правого сектору? Ні, не підтримую. Сашко Білий був людиною неоднозначною. Якби він був живий, я б мабуть запитав, чи був він на Майдані, коли вбивали людей? Бо ходити з автоматом в Рівному- це не прояв героїзму. Але Сашка вже нема і тепер лише Бог йому суддя. В цій ситуації моя позиція наступна: Провести ЧЕСНЕ розслідування і покарати справжніх винних.Стосовно відставки Авакова. Я за його відставку. Пояснюю чому: в той час, коли в країні розгул сепаратизму і не покараний жоден з винуватців вбивств Небесної сотні, коли казнокради і корупціонери далі спокійно живуть і працюють, арешт Музичка, як на мене, не був найпріоритетнішим.Дуже не люблю риторики про те, що ми робимо інформаційний привід для російських ЗМІ, але вигладає так, що Аваков зробив не меншу послугу Кісельову, а може і більшу, ніж Мірошниченко в НТКУ. Якщо Правий сектор буде воювати з міліцією, це вилиється в тони пропаганди про "злосних бєндєровцев".Тому, думаю, відставка Авакова трохи б втихомирила пристрасті.Отож, я не є членом Правого сектора і не підтримую їхніх дії, але я за відставку Авакова, бо погодьтесь, є за що.Я тішусь, що він почав люструвати своє міністерство, але я не розумію, чому винні не покарані, чому всякі Жиліни і Топази досі на волі, чому в нас розвелось стільки сепаратистів, чому вчасно не арештували Аксьонова і компанію, а дозволили їм відколоти Крим? І найголовніше, чому складається враження, що основним ворогом Авакова стає Майдан?Зараз біля ВР все спокійно і прошу Вас, люди добрі, не розібравшись у ситуації, не лити на мене вагон лайна. #Україна #ПравийСектор #революція #ЄвроМайдан #Київ

Молодец. Умница

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =

Ну зачем передергивать смысл статьи?

А так статья пестрит "ultra-nationalist fighters,  radical nationalist, gangster"

себя спроси, педрило однопостовое :moskali:

The Interior Ministry :love: says he was a gangster.

Offline Moloc

• Sr. Member
Хм... а у Львові, на Волині чи в Тернополі якось же дали люди раду без автоматів та цирку
Можете там не шепотіть, я улавлюваю ультразвуки, бачу в цілковитій темряві, читаю мислі на відстані, стрибаю вверх на 20 метрів, а в довжину - на 50. можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. За один раз можу **** двадцять киць!

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
Хм... а у Львові, на Волині чи в Тернополі якось же дали люди раду без автоматів та цирку

бидло, а де там були автомати та цирк? одне розбите вікно - це цирк чи ще ні? чи може тре було не захоплювати взагалі? всього ж лише 100 людей загинуло, чого там захоплювати