Автор Тема: Симпатии меняются: Порошенко стремительно догоняет Зеленского в рейтинге кандида  (Прочитано 892 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
Согласно данным опроса, проведенного авторитетной международной компанией Greenberg Quinlan Rosner и украинской компанией InfoSapiens, на предстоящих президентских выборах 24% избирателей готовы отдать свои голоса за шоумена Владимира Зеленского, 20% - за действующего главу государства Петра Порошенко, 13% - за лидера «Батькивщины» Юлию Тимошенко. Главу партии «Оппозиционная платформа — За життя» Юрий Бойко готовы поддержать 8%. Столько же процентов набирает лидер «Гражданской позиции» Анатолий Гриценко. Главе Радикальной партии Олегу Ляшко симпатизируют 6% избирателей, сообщает nv.ua.

https://fakty.ua/299301-simpatii-menyayutsya-poroshenko-stremitelno-dogonyaet-zelenskogo-v-rejtinge-kandidatov

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
зеленский повторяет в ускоренном режиме все траектории роста-падения от парасюка, вомбата и савченко до саакашвили -  все взлетали .. все упали и теперь никто..
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
вопрос лиш в том куда прийдется его пик..на выборы или уже все))
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline majesty

• Ветеран форума

нацжоны убили его рейтинг

Offline arrow

• Ветеран форума

Пік вже позаду, в лютому.

Offline Alison

• Hero Member

Offline majesty

• Ветеран форума
а клоун де дівся?

пожет губки прокачивает перед съемками

Offline likemovie

• Hero Member
Ну ми бачим,що ці всі партійки парламенські зрадили народ і фактично стали на сторону зла.За Україну виступили тільки Меджліс і група 1 Грудня.І посольства ЄС повинні виступити з заявою щодо негайного виведення нацистів з вулиць і виборчих дільниць,недопущення нацжон до виборів.Не чути нічого внятного з їх боку.А треба -негайне звільнення авакова,виконання закону про заборону фашизму,невизнання виборів в разі перемоги зе або ю.

Offline ксeня

• Hero Member
Ви зауважили, що перед цими виборами Бекешкіна не озвучила рейтинги? За місяць до кожних виборів вони озвучували останнє опитування, вже протягом багатьох років. Цього разу останнє опитування ніби січень, або навіть кінець грудня. Брехати, значить, вони не хочуть, бо дорожать своєю репутацією. А правдиву інформацію теж вирішили не озвучувати. Це дуже цікаво.
Або може я щось упустила, тоді виправте мене.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Ну ми бачим,що ці всі партійки парламенські зрадили народ і фактично стали на сторону зла.За Україну виступили тільки Меджліс і група 1 Грудня.І посольства ЄС повинні виступити з заявою щодо негайного виведення нацистів з вулиць і виборчих дільниць,недопущення нацжон до виборів.Не чути нічого внятного з їх боку.А треба -негайне звільнення авакова,виконання закону про заборону фашизму,невизнання виборів в разі перемоги зе або ю.
Хомо кацапікус