Автор Тема: А шо мовчить Свобода?  (Прочитано 341 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Shkarpetkin

• Newbie
  • *
  • Стать: Чоловіча
А шо мовчить Свобода?
« : Березня 10, 2019, 04:46:06 16:46 »
ТУт ці виблядки є, чи вони на сепарському ФУПу тусуються?. Хочу цих лядей поспитати за їх мненіє, хай вискажуть своє вазмущєніє від наступу на "націоналістів".. Сукі йобані.
вибачаюся за французьку мову, але моє членство в цій помийці мені дозволяє застосувати ці слова.
RUSSIA MUST DIE!

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Re: А шо мовчить Свобода?
« Reply #1 : Березня 10, 2019, 04:50:02 16:50 »
ТУт ці виблядки є, чи вони на сепарському ФУПу тусуються?. Хочу цих лядей поспитати за їх мненіє, хай вискажуть своє вазмущєніє від наступу на "націоналістів".. Сукі йобані.
вибачаюся за французьку мову, але моє членство в цій помийці мені дозволяє застосувати ці слова.
Здаеться, давно немае...
Свого часу був у нас такий собi Юрко Ковальчук - такий радикал, що куди там той Швободi...
Але давно його тут немае - чувак дiко бухав та пiд нiч... вiдкривав купу пустих гiлок, де сам iз собою розмовляв...
 :smilie7:

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #2 : Березня 10, 2019, 04:51:14 16:51 »

Мені здається, що Свобода зараз сама в шоці.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #3 : Березня 10, 2019, 04:52:35 16:52 »
потому что никто не заплатил

Offline Shkarpetkin

• Newbie
  • *
« Reply #4 : Березня 10, 2019, 05:03:41 17:03 »
Я Війці і тому корєшу її на фупі лівандовічю, писав, або ви розколюєте Свободу і будуєте її на нових принципах, або догниваєте до такого стану що вам самим буде страшно в очі дивитися одне одному, "товариство хуєво"..  мене назвали кацапом.. ну ОК, я кацап.. але вони схоже вибрали догнивати..
RUSSIA MUST DIE!