Автор Тема: 20 ноября евробляхеры устраивают всеукраинскую акцию  (Прочитано 23111 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
И тем не менее с ценами на автомобили в Украине надо что-то делать. Это беспредел.

Offline Южанин

• Ветеран форума
Так. Я успокоился за два дня и вернулся.   :smilie7:
Меня страшно завели эти клоуны Валеры , которого называют "белая балаклава".

Offline div

• Ветеран форума
И тем не менее с ценами на автомобили в Украине надо что-то делать. Это беспредел.

Да
Но к бляхарям это не имеет отношения

Ну смотри сам, они там завозили по разным схемам, но одна из них по доверке или как водитель загран фирмы.
Я например даже при сильном желании не представляю как такую машину можно поставить на учет.
Если разрешить ставить машину на себя на учет довереному лицу представляешь какой бардак будет? Да что там говорить, даже человек имеющий генералку не имеет права переписать доверенное имущество на себя, только на третье лицо, ну этоже не просто так ограничение. А эти бараны зачастую вообще доверку на вождение имеют и все

Offline Южанин

• Ветеран форума

Да

Ну смотри сам, они там завозили по разным схемам, но одна из них по доверке или как водитель загран фирмы.
Я например даже при сильном желании не представляю как такую машину можно поставить на учет.
Если разрешить ставить машину на себя на учет довереному лицу представляешь какой бардак будет? Да что там говорить, даже человек имеющий генералку не имеет права переписать доверенное имущество на себя, только на третье лицо, ну этоже не просто так ограничение. А эти бараны зачастую вообще доверку на вождение имеют и все

В юридических вопросах вы правы , на что могу сказать , что вынудив людей лезть в дырку закона , куда бы при нормальных условиях никто бы не полез многие себе приобрели большую головную боль. Но давайте разделим котлеты и мух.

Причины по которым много наших сограждан полезли в это болото не устранены. Искусственно созданная ситуация не приведена в нормальное положение.

А то о чем вы  правильно пишите , то устраняется перечнем документов необходимым для постановки на учет, но это находится за пределами причины поставивших наших сограждан в такое положение.
« Останнє редагування: Листопада 22, 2018, 12:36:50 12:36 від Южанин »

Offline jia

• Hero Member

Как и с ТО
Меня харит ксенон со всех щелей, вырезанные катализаторы и сажевики... особенно у новых авто
Меня бесит, что украпопром типа ЕВРО5, но НИКОГДА не пройдет тест СО

Offline Geo

• Ветеран форума

Да

Честно. Я в этом нихрена не понимаю, поэтому молчу. Я пешеход.

Offline WestNik

• Ветеран форума

Тут є дві проблеми:

1) переважна більшість бляхарів розмитнювати свої бляхи не збираються

2) яким чином компенсувати втрати податків

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Честно. Я в этом нихрена не понимаю, поэтому молчу. Я пешеход.
Там дуже багато пiдводних течiй, де все слпановано - бляхери... хочуть для себе повноi халяви, а Украiна... перетвориться на цвинтар старого евро-мотлоху.
 :smilie7:

Offline jia

• Hero Member
Там дуже багато пiдводних течiй, де все слпановано - бляхери... хочуть для себе повноi халяви, а Украiна... перетвориться на цвинтар старого евро-мотлоху.

Вона без бляхерів має середній вік авто майже 20років
Якби бляхи були легальні - то вік істотньо зменшився
Бо бляхи МОЛОДШЕ 20ти років
Бо корита почали б тягати на парашу і продавати

Offline Надин

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча

В юридических вопросах вы правы , на что могу сказать , что вынудив людей лезть в дырку закона , куда бы при нормальных условиях никто бы не полез многие себе приобрели большую головную боль. Но давайте разделим котлеты и мух.

в смысле "их вынудили"? они знали, что это схематоз и вне закона? знали. и если делить мухи и котлеты - чего они не организовывались в ГОшечки ДО ввоза блях, чего не перекрывали трассы ржавыми ВАЗами и прочими васадзевозами, чего не приходили пешком, требуя себе доступное средство передвижения, ну и установления нормальных правил ввоза? они не знали что закон корявый? знали. они его хотели менять? нет, им было пох, они делали как им удобно. но это "удобно" оказалось корявым и вот сейчас они ставят перед фактом, что вон сколько нас-нарушителей, давайте нас амнистируйте, потому что вам некуда деваться, уже нас рать миллионная образовалась.

Offline аспирин

• Hero Member
Как и с ТО
Меня харит ксенон со всех щелей, вырезанные катализаторы и сажевики... особенно у новых авто
Меня бесит, что украпопром типа ЕВРО5, но НИКОГДА не пройдет тест СО
Будут или покупать ТО или переставлять лампочки для прохождения.
Когда были строгости мне приходилось снимать продвинутое, но самодельное электронное зажигание во имя штатного контактного.
Брал взаймы колпаки на колеса, бо так положено с завода на шестерке, а на пятерке наоборот.

Если б для ксенона придумали дешевый портативный приборчик, типа как для контроля светопропускания стекол... но тяжело даже представить как он может выглядеть. Слепит, а как доказать?

Offline Южанин

• Ветеран форума

в смысле "их вынудили"? они знали, что это схематоз и вне закона? знали. и если делить мухи и котлеты - чего они не организовывались в ГОшечки ДО ввоза блях, чего не перекрывали трассы ржавыми ВАЗами и прочими васадзевозами, чего не приходили пешком, требуя себе доступное средство передвижения, ну и установления нормальных правил ввоза? они не знали что закон корявый? знали. они его хотели менять? нет, им было пох, они делали как им удобно. но это "удобно" оказалось корявым и вот сейчас они ставят перед фактом, что вон сколько нас-нарушителей, давайте нас амнистируйте, потому что вам некуда деваться, уже нас рать миллионная образовалась.

Я смотрю вас давит обыкновенная жаба "что так тоже можно было?", но вас при этом успокаивает , что вы не имеете таких проблем как они. Если не успокаивает , то должно успокоить.  Но вернемся к источнику ситуации. Вы считаете , что машины в Украине должны быть в несколько раз дороже чем в Европе? Это нормальная ситуация? Или ни по чину в нашей стране каждому желающему иметь средство передвижения?

Offline Надин

• Ветеран форума

Я смотрю вас давит обыкновенная жаба "что так тоже можно было?", но вас при этом успокаивает , что вы не имеете таких проблем как они. Если не успокаивает , то должно успокоить.  Но вернемся к источнику ситуации. Вы считаете , что машины в Украине должны быть в несколько раз дороже чем в Европе? Это нормальная ситуация? Или ни по чину в нашей стране каждому желающему иметь средство передвижения?

насчет жабы - это Вы мимо. меня также "давит жаба", когда вижу окурки мимо урны, или маршрутки без билетов, ну и т.д. но ветка про бляхи, потому о них. и успокаивает меня только соблюдение Закона. Я - за силу Права, а не за право силы. хреновый закон - меняйте, ГОшечка идет во власть (как спалахуйки с броневичка останоков ренджровера вешают) - впирод, но сначала меняйте закон, потом кипиш поднимайте, если ваши глаза не услышали.

и к источнику: я считаю, что чин для имения чего-либо никаким боком, к имению только возможности и рамки закона. нет возможности в рамках закона иметь - се ля ви и не более. чтож до догнать и перегнать Европу в т.ч. и по цене автивки (или по %% ставке кредита и доларупапять, почему б и нет), то не в хамской манере "а теперь шота сделайте мне, когда я уже нарушил закон" это решается. в той же Европе к примеру, кстати.

Offline Южанин

• Ветеран форума

хреновый закон - меняйте

Так и будет в будущем , хотя навряд ли , что для смены закона достаточно будет тиснуть петицию. Ни в какой стране , без мощного движения снизу , там на верху не чешутся. Сел яви, но то что наверху начали чухаться без применения радикальных мер, уже показатель. О проблеме созданной уБЮТками и прошлым созывом Рады, нынешним было  известно давно, но никто из них не почухался , пока не возникла  реальная угроза волшебного подстрачника.

Offline Нельотчик

• Hero Member
Если б для ксенона придумали дешевый портативный приборчик, типа как для контроля светопропускания стекол... но тяжело даже представить как он может выглядеть. Слепит, а как доказать?
Як не прикро визнавати, але кацапи у цьому набагато далі просунулись. Навіть не потрібно
ніякого "приборчика". Якщо автівка розрахована на встановлення ксенона, у неї встановлюють
фари головного світла з трохи іншого матеріалу. Маркування йде на самій фарі. Якщо немає відповідного
коду - далі можна не розбиратися. Це "колгоспний ксенон".  Поліція просто зупиняла і
роздивлялась фари. Ще років п'ять тому у кацапських СМІ було масове виття поціновувачів гаражного
апгрейду.

Offline div

• Ветеран форума
Як не прикро визнавати, але кацапи у цьому набагато далі просунулись. Навіть не потрібно
ніякого "приборчика". Якщо автівка розрахована на встановлення ксенона, у неї встановлюють
фари головного світла з трохи іншого матеріалу. Маркування йде на самій фарі. Якщо немає відповідного
коду - далі можна не розбиратися. Це "колгоспний ксенон".  Поліція просто зупиняла і
роздивлялась фари. Ще років п'ять тому у кацапських СМІ було масове виття поціновувачів гаражного
апгрейду.

Та даже этого не надо. Этот колхоз виден сразу при включении фар, только езди по трассе и лови мудаков. Никакого ТО нафик не надо

Offline аспирин

• Hero Member
Ще років п'ять тому у кацапських СМІ було масове виття поціновувачів гаражного
апгрейду.
Во как, не знал.
Сейчас на Ютубе больше про то, как светодиодные влепить.

Offline Нельотчик

• Hero Member
Та даже этого не надо. Этот колхоз виден сразу при включении фар, только езди по трассе и лови мудаков. Никакого ТО нафик не надо
Ну це вже просто "пролетарское чутьё".
А з маркировкою фар - чіткий, беззаперечний факт  "встановлення невідповідного обладнання".

Offline div

• Ветеран форума
А з маркировкою фар - чіткий, беззаперечний факт  "встановлення невідповідного обладнання".

Какое чутье? Там же лампы разные.
Вытащил и все понятно

Offline Нельотчик

• Hero Member
Вытащил и все понятно
А хазяїн скаже, що це рідний, фірмовий ксенон.
Так идет с завода!   :smilie1:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Вытащил и все понятно

Ги, "витащіл": у деяких корчів це процедура хвилин на 20. У деяких фініків, наприклад, треба колесо знімати і підкрилок відстьобувати.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Подивився на сайт Мазди в Україні - 3ка 18 року починається з  ~$20K. Подивився на штатовський сайт - те ж саме починається з $19350. На німецькому сайті - та ж трьошка починається з 18,120 але євро, що дає $19660.

Де "бєспрєдєл"? Ціни буквально однакові в межах курсової похибки.

А стосовно завезення старих корчів з-за кордону Україна взагалі-то досить ліберальна. В ті ж Штати хуй що завезеш повз офіційні канали: навіть Біл Гейц колись відсмоктав хуя коли притягав якогось рідкісного Поршака і так і не зміг його зареєструвати.

Карочі, мураєвці хуєють. Тре пиздити ломом.

Offline ксeня

• Hero Member
Ніби Порох підписав)

Offline ксeня

• Hero Member

Петро Порошенко
Підписав закони №8487 та №8488, які легалізують ввезені з порушенням митного та податкового законодавства автомобілі з європейськими номерами. Всі кошти від цього, від першої й до останньої гривні, підуть до Пенсійного фонду на покриття його дефіциту, на індексації пенсій, на виплати в першу чергу тим, хто отримує мінімальну пенсію. Це чітко й недвозначно передбачено законом.
Це – непростий компроміс між державою та фактичними власниками авто. Між тими, хто вже прийняв як даність неминучість податків, і тими, хто лише отримав шанс стати сумлінним платником податків. І от щоби останні не мали жодного сумніву, що їхні гроші ідуть на добру справу, їх і вирішили в цільовий спосіб направити на допомогу пенсіонерам. Від Пенсійного фонду вимагатиму регулярно звітувати про обсяги коштів, отриманих від легалізації авто.
Власників закликаю у передбачений законом термін скористатися пільговим порядком розмитнення і утриматися від акцій протесту. Без податків не буває армії, без податків не буває доріг, без податків не буває освіти. І державу будують не президенти, не уряди, не депутати, а платники податків. Це має стати аксіомою, і підписання зазначених законів – крок у тому напрямку. Дякую усім за розуміння і здатність до компромісу.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Ніби Порох підписав)
:smiley24:
Подивимось на реакцiю  - хто невдоволений, хай палить свое "корито" та купуе нове за реальнi грошi, а не контрабас.
А стосовно завезення старих корчів з-за кордону Україна взагалі-то досить ліберальна.
В ті ж Штати хуй що завезеш повз офіційні канали: навіть Біл Гейц колись відсмоктав хуя коли притягав якогось рідкісного Поршака і так і не зміг його зареєструвати.
Карочі, мураєвці хуєють.
Тре пиздити ломом.
:smiley24:

Offline аспирин

• Hero Member
Есть еще тема - легализовать контрабандное ПО.

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest

ПАЧІМУ ВИ ФОРМУЄТЕ ОБРАЗ БЛЯХЕРІВ ЯК НЕВІГЛАСІВ, БАНДИТІВ І БИДЛА???

Тому що...

No money No honey

Offline div

• Ветеран форума
 :weep:

Цитувати
Головний "євробляхер" України Олег Ярошевич виявився помічником нардепа, яка голосувла за законопроекти 8487 та 8488.

Керівник руху “Авто Евро Сила” Олег Ярошевич є чинним помічником Наталії Веселової, народного депутата України VIII скликання (позафракційна). Пані Веселова є одним з нардепів що голосували “за” прийняття законопроектів №8487 та 8488.

Нагадаємо, що “Авто Евро Сила” декілька днів поспіль влаштовує мітинги та перекриває дороги з вимогою відмінити прийняті у другому читанні закони №8487 та 8488.

https://auto.24tv.ua/tag/avtopodiia_tag71

Offline Надин

• Ветеран форума
 :fp3

_tn__=-R

Offline Надин

• Ветеран форума
 :lol: :lol: :lol:

Авто Евро Сила
15 ч. ·
Офіційна заява

Шановна громада "Авто-Євро-Сила", шановні українські водії, шановні громадяни!

Сьогодні 23 листопада 2018 року президент Порошенко підписав закон 8487.

Ця часткова перемога стала можлива лише завдяки нашій дворічний боротьбі. :weep: :weep:

Два роки тому і уряд, і парламент і чути не хотів про скасування обмеження на ввіз авто в Україну нижче стандарта євро 5. Вони нам пропонували різні всілякі схеми так званої легалізації авто. Але ми були принципово проти і вимагали одного закону для всіх. І нам вдалося відстояти окремий закон!

Але нажаль остання наша вимога про скасування коефіцієнту віку у цьому законі не була виконана. З цих причин ми говоримо лише про часткову перемогу.

За цим законом лише частина наших громадян, які ввезли в країну відносно нові автомобілі від 5 до 10 років з малим об'ємом двигуна до 2-х літрів, за умови якщо вони встигнуть завезти та розмитнити автомобілі за перших 90 днів, їх платежі до бюджету будуть такими, які ми хотіли мати для всіх громадян за умови голосування нашої правки.

Тому сьогодні на зборах всіх керівників "Авто-Євро-Сила" ми прийняли наступне:

1. Тих громадян, яким за умови скидки на акциз 50%, за новим законом, розмір платежу до бюджету складає до 40%, за що ми і боролися, або ж просто тих громадян, яким ці платежі по-кишені, ми безкоштовно проконсультуємо, як привести та розмитнити авто, а також яким чином це найкраще та найдешевше зробити. За потреби дамо контакти брокерів, які розмитнять авто за найменшими ставками. :weep:

Також ми маємо домовленості з рядом брокерів про те, що вони розмитнять авто для членів "Авто-Євро-Сили" за спеціальними умовами. :weep:

2. Ми вирішили, що вся наша громада продовжить боротьбу за доступне авто для кожного українця, тільки тепер ми вимагатимемо повної ліквідації акцизу на ввезення авто в Україну. Але вже вимагатимемо цього в нового президента (це не буде Порошенко, Тимошенко, і точно жоден з проросійських кандидатів) та нового парламенту!

Ліквідація акцизу дозволить здешевити вторинний ринок вживаних авто в Україні вдвічі, що зробить якісне, комфортне, безпечне та екологічне авто доступним кожній українській сім'ї — не на 90 днів, а назавжди!

3. Щоб бути спроможними поставити в наступному 2019 році тих президента та парламент, які ліквідують цей акциз, ми прийняли рішення об'єднатися з іншими організованими спільнотами, які вимагали і не отримали податок на виведений капітал, а також боролись за інші законодавчі зміни, створивши разом з ними Громадянську платформу "Сила Виборців". :fp2

Це стане перший в Україні Комітет Політичної Дії  :weep: сотні яких існують в сполучених штатах, що робить їхню політичну систему залежною від простих громадян, які фінансують політиків.

Вже наступного тижня ми підпишемо декларацію про створення ініціативної групи, яка має підготувати все необхідне для заснування "Сили Виборців".

Ініціативна група сформує базу спільних вимог до політиків, підготує проєкт статуту, який регламентує правила взаємодії та всі інші відносини членів громадянської платформи "Сила Виборців", а також створить орг. комітети в кожному районі та місці обласного значення у всіх областях України.

Для доступного розуміння того, чим буде Громадянська платформа "Сила Виборців": якщо партії та політики — це фігури на шаховій дошці, то Сила Виборців — це гравець, який робить ними ходи. :weep:

Обіцяємо гідний бій олігархам! :love:

---

Сьогоднішній закон - це не кінець, сьогоднішній закон - це лише початок!

Початок тієї організаційно-інституційної боротьби, в результаті якої ми змінемо політичні еліти в Україні :weep:, привівши до влади політиків, які служитимуть людям!

Якщо Ви хочете стати частинкою сили, яка винисе з влади посіпак олігархів і заведе туда людей гідних представляти громадян - приєднуйтесь!

Разом - Сила!

?__xts__[0]=68.ARD63d0VCovPV-KA4y1CR-vQNq_2IOCRRdwtm5NtWAmfDUqzsXGhhV9jgSs11gskQZ96ygMlimyj_01eNLmYBTnyTZpTIVJHGuvpVb1-oXvo9igFm1_B_jv4JdBge_pTWRbl_Lh9qgIUuz-0LrBhtGVUPVTSTRHVpPVLhtvtD36iKZofaeLxQriV2wjHdjclh_ljr8aMcegsGt-kvvh728TRdwdNE8MRf-XJXScS06l9k1x5o2zrmXN4txg67qSeIc7VL1bSxn6olnl5M3_5Hkem9wEv_KnipyVOidTC2G61q57vTM1egmwSTtHfaWi4GzLceH8-faCmtg&__tn__=-R