0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Якщо мова про sleep, так я ніколи комп і не вимикаю, завжди заганяю в сон.
Цитата: svit від Грудня 08, 2016, 03:51:14 15:51Якщо мова про sleep, так я ніколи комп і не вимикаю, завжди заганяю в сон.А я навпаки, бо dual-boot.
Десь була стаття цікава, там програміст розповідає про програмування. Каже, якщо система зависла чи не так працює - ніхто не знає, що там таке, навіть програмісти, тому правильне рішення - просто перезавантажити та не морочити собі голову
Цитата: svit від Грудня 08, 2016, 04:52:11 16:52Десь була стаття цікава, там програміст розповідає про програмування. Каже, якщо система зависла чи не так працює - ніхто не знає, що там таке, навіть програмісти, тому правильне рішення - просто перезавантажити та не морочити собі голову Программисты едут в машине и вдруг она раз и заглохла.Один предлагает - "давайте выйдем и зайдем"
Цитата: div від Грудня 08, 2016, 05:07:15 17:07Цитата: svit від Грудня 08, 2016, 04:52:11 16:52Десь була стаття цікава, там програміст розповідає про програмування. Каже, якщо система зависла чи не так працює - ніхто не знає, що там таке, навіть програмісти, тому правильне рішення - просто перезавантажити та не морочити собі голову Программисты едут в машине и вдруг она раз и заглохла.Один предлагает - "давайте выйдем и зайдем"Наскільки пам'ятаю, вони спочатку всі вікна позкривали, а коли не допомогло, тоді вже виходили і заходили.
Там була трохи інша історія.Їхала машина, везла лайно. Заглохла. Чуваки вийшли, почали і так, і так - не допомагає. Тут йде БілГейц, каже - чуваки, а ви машину перегружали?