0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
от тіки охорону кордонів тоді треба посилити ДЕСЯТИКРАТНОі не тільки з росією а і з іншими областями
Трохи погромлять магазини з бухлом, тижнів з два погуляють "незалежність", а потім - усьо, зуби на поличку.
Забрати всі ті альфи і омеги звідти. Оголосити мєсним абізянам, що в звязку з тим, що іхні братья і сьостри з бодуна розгромили місцеві органи влади, захопивши іх при підтримці мєстних абізян, то тепер всі пенсійні та іннші виплати як і зарплати бюджетникам - це мєстні проблеми. До того часу, поки вони не винесуть борцов за Домбас на вилах.
В дополнение рельсы в Крым разобрать и перешеек перекопать от Скадовска до Геническа, шириной 100 метров глубиной 16 метров, чтобы Ахметов свою руду и металл мог не через Керченский пролив вывозить, а на прямую!
Сегодня в 20.45 состоится внеочередное заседание Кабинета министров.Согласно сообщению, на заседании будет рассмотрен вопрос о выделении средств для предоставления помощи семьям лиц, погибших в результате взрыва на шахте имени Скочинского ГП "Донецкая угольная энергетическая компания".Как сообщалось ранее, семь шахтеров погибли в результате выброса газа на шахте им. Скочинского в г.Донецке 11 апреля.
Та пам"ятаєте, як "Президент Крима" Мєшков не хотів виходити з будинку адміністрації, теж казав що "буде відстрілюватись" ? Кравчук тоді вирішив питання дуже винахідливо - Мєшкову з їжею дали якесь таке послаблююче, що він дристав кожних 5 хвилин - і не міг зупинитись. За пів-години його в тій адміністрації вже не було...
Цитата: Ronin від Квітня 11, 2014, 04:57:38 16:57Та пам"ятаєте, як "Президент Крима" Мєшков не хотів виходити з будинку адміністрації, теж казав що "буде відстрілюватись" ? Кравчук тоді вирішив питання дуже винахідливо - Мєшкову з їжею дали якесь таке послаблююче, що він дристав кожних 5 хвилин - і не міг зупинитись. За пів-години його в тій адміністрації вже не було... я об этом давал подсказку в другой ветке Но разве нас послушают. А так бы все решилось без крови...но с дерьмом.
Цитата: Kren від Квітня 11, 2014, 05:01:11 17:01Цитата: Ronin від Квітня 11, 2014, 04:57:38 16:57Та пам"ятаєте, як "Президент Крима" Мєшков не хотів виходити з будинку адміністрації, теж казав що "буде відстрілюватись" ? Кравчук тоді вирішив питання дуже винахідливо - Мєшкову з їжею дали якесь таке послаблююче, що він дристав кожних 5 хвилин - і не міг зупинитись. За пів-години його в тій адміністрації вже не було... я об этом давал подсказку в другой ветке Но разве нас послушают. А так бы все решилось без крови...но с дерьмом.Да я тоже предлагал им снотворного с пургеном дать ;) Или Виагры подсыпать в хавчик, чтобы они там друг-друга перетрахали. Глядишь, понравится и сами в гейропу проситься начнут
я об этом давал подсказку в другой ветке Но разве нас послушают. А так бы все решилось без крови...но с дерьмом.
Что будет если они не сдадутся – неизвестно. Украинцы любят нетривиальные решения. Например, поставить вокруг зданий вышки и объявить строения «колонией №….». Кстати, экономия средств на восстановление интерьеров и этапирование гостей.