Автор Тема: Передмайдання... а коли ви відчули, що вже Незабаром?  (Прочитано 1849 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • = Розвідка =
пам'ятаю, що відчуття з'явилося майже за рік до початку Подій... я тоді почав розганяти на фейсбуці оцю тему, друзі підхопили і воно пішло мережею...  :smilie7:

передивляюся фото. перший пост від 4 квітня 2013 - майже рік тому... а пройшла ніби вічність...

а за ці фотки на мене одразу почали стукати, типу "зображення насильства", одну з них навіть видалила московська адміністрація ФБ і вліпила мені 30 діб...  :smilie1:

Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
потім пішли тематичні бойові демотиватори :upa

до речі, оце відчуття з'явилося після мітингу біля ВР, де "ледь не вбили горіну з льовочкіною" (я тоді дуже засвітився з відкритим забралом і трохи переймався з того приводу, особливо коли горіна "слєгла" :smilie1:), підбили око ляшку та розстрілювали сніжками кілінкарова, але та сука була дуже далеко і уверталася, падла комуняцька :smilie2:
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
нагнітали... :smilie7: (8 квітня)

Offline elko

• Hero Member
Мне дочь еще летом говорила, что в Украине зреет взрыв. Что Рашка столкнется С Западом на Украине и будет пролита кровь.

Она у меня Кассандра.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
десь навіть доводилося провокувати, аби народ прокинувся (червень 2013) :smilie7:

Одного разу учень запитав свого вчителя:
- Сенсей, чи довго треба чекати змін на краще?
- Якщо чекати, то довго, - відповів вчитель.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
а потім сталася Врадіївка, і тоді особисто я зрозумів, що межу перейдено і що масштабно це почнеться місяці за 3.

помилився лише на пару місяців...

Offline чир

• Full Member
Да какое передмайдання.. Выражаясь языком севасторольского форума кричать ''хунту'' геть? Ну погоним Турчинова с Яценюком и что дальше?  Мне кажется что страна распадется на несколько частей. Вот такое гадко- липкое предчувствие.  :smiley23:

Offline ivan ukrainets1

• Full Member
ми минулого літа приїхали в Україну з дітьми на два тижні
- враження були не повністю гнітючі але близько до того
і раніше було важко і кризи та все таке, але того разу впало в очі відсутність не те щоб посміхненних обличь, а хоча б розслабленних
всі були якісь пригніченні або якісь кволі - ходили по гостям як завжди і атмосфера була якась не весела
я ще тоді для себе помітив що то була найдепресивніша поїздка ... і не в матеріальному плані бо 90ті були все таки голодніші, а в психологічному плані - як гнітюче затишя перед бурею

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
Да какое передмайдання.. Выражаясь языком севасторольского форума кричать ''хунту'' геть? Ну погоним Турчинова с Яценюком и что дальше?  Мне кажется что страна распадется на несколько частей. Вот такое гадко- липкое предчувствие.  :smiley23:

ти форумом помилився

Offline ivan ukrainets1

• Full Member
Мне дочь еще летом говорила, что в Украине зреет взрыв. Что Рашка столкнется С Западом на Украине и будет пролита кровь.

Она у меня Кассандра.

саме це ми й відчули

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
тобто влітку? а раніше не було такого відчуття? бо у мене воно з'явилося 2-3 квітня 2013, після оцього

[ Invalid YouTube link ]

Offline Алєх

• Sr. Member
Складно сказати. Однієї поворотної точки не було.
Мені запамятався мовний Майдан. Тоді ВПЕРШЕ на моїй памяті жорстокий непереможний беркут отримав піндюлєй від менш чисельного гурту абсолютно беззбройних, але рішучих протестувальників. Після кількох спроб штурму, мінти ганебно відступили.
Тоді ще розійшлася та фотка з Резніченком, що пирскає газом в беркут.

Була Врадіївка, Контрактовий дім, Вставай Україно де сплив мем тітушка, інші сутички. Але саме тоді в мені зажевріла надія на перемогу

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
теж пам'ятаю це, і стрічка пам'ятає :smilie1:

Offline Алєх

• Sr. Member
Перше грудня, коли вийшло реально багато людей, зайняли КМДА, і очеплення мінтовське з майдану мовчки пішло побачивши натовп. Стало зрозуміло, що протест набрав серйозних обертів. З іншого боку, режим здавався всесильним і непорушним. І ніякі велелюдні демонстрації у вихідні нічого практично не змінювали

Пригадується як вистояли зачистку 11го числа і КМДА не здалася, обливали водою беркут з вікон. А зранку підтягнулись люди і зачистка провалилася.

Ну а реального змісту повстання набуло 19 січня. Нові засоби протесту - піротехника, і головне, перші коктейлі! Перша спалена техніка!

Offline Luche

• Jr. Member
  • **
Не відчула аж до 1 грудня.
До того було відчуття... навіть не безнадії, а повного програшу.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
то я тут один такий, хто ще за рік почуяв? :smilie2:

Offline livandovy4

• Sr. Member
влітку коли турки почали буянити
от такий демотиватор тоді на фб наваяв
Якщо Тобі дали папір в лінійку - пиши впопрек!

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
If you are going through hell, keep going.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
все по справі сказав :smiley24:  якби не ПС - ми б і зараз мали зечару, захара, кліменку, пшонку...

Offline DeL1T

• Hero Member
все по справі сказав :smiley24:  якби не ПС - ми б і зараз мали зечару, захара, кліменку, пшонку...

Тада. Горыныч до выборов-15 щедрувать думал.

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Киев, столица Хоббитона
Для мене - Врадіївка. Після неї весь час було відчуття "щас шо-то будет".
І другий - уже не дзвоник, а прям набат - ранок після розгону студентів.
Ми прийшли під Михайлівський і там вже була купа людей, і люди сходилися, і сходилися.
Чоловік побачив і сказав: "О, дивись, совок нарешті закінчується".

Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
так, врадіївка була точкою неповернення... таких точок за останній рік було кілька, але врадіївка як на мене була першою