Автор Тема: І почім же наші військові спальні мішки куплятимуть?  (Прочитано 1191 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Шарик72

• Hero Member
Цитувати
У рамках акції "Підтримай Українську армію" на рахунки Міністерства оборони надійшло вже більше 91,5 мільйона гривень від юридичних і фізичних осіб у якості допомоги Збройним Силам.
Про це повідомив заступник директора Департаменту фінансів Міноборони Сергій Винник на брифінгу у середу, інформує прес-служба відомства.
У Міноборони також зазначають, що за пропозиціями Генерального штабу ЗСУ із зазначеного фінансового ресурсу 57,5 мільйонів планується спрямувати на першочергові потреби.
За словами Винника, 36,6 млн грн планується витратити на придбання бронежилетів; 15,2 млн грн – на придбання спальних мішків та ізолюючих підстилок; 3,5 млн грн – на маскувальні сітки; а на засоби зв’язку та комплектуючі до них – 2,2 млн грн.
Використання зазначених коштів здійснюється відповідно до законодавства України, виключно на цілі, вказані відправником у призначенні платежу, - зазначили в Міноборони.

От мене і цікавить таке питання. Скільки ж коштуватиме один спальний мішок? Модульний спальний мішок армії США коштує десь біля 100 доларів і це на ібеї, новенький, тобто у виробника їх можна, напевно, купити за меншу суму, ну нехай там за 1000 грн. І навіщо тоді нашій армії 152 тисячі спальних мішків? Це саме те, чого зараз не ситачає, тим більше в таких кількостях?

Навіщо розпорошувати ці кошти? Невже не можна на них було замовити і виготовити 3-4 новітніх танки власного виробництва, які можна було б показати людям, що ось танки, які куплені за ваші гроші. А так закуплять десятки тисяч спальних мішків, які через пару років зчезнуть безслідно в нетрях бездонних армійських складів і з"являться на вторинному ринку по 100-200 грн. за комплект.

Панове інтенданти із МО, може вже досить красти? Тим більше ви тепер в кишенях людей крадете.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
Як це - не красти...

Offline Л.Одеська

• Hero Member
На сборах ребята реально спят на голой земле. Мешки нужны.
А жизнь остается прекрасной всегда....

(Леонид Утёсов)

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
Неправильна акція, взагалі - збір коштів на армію. Потрібна цільова, адресна, конкретна допомога.

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
реальна кількість цих мішків вас здивує. Там і рядом не буде 150 тис штук.
Не кажучи вже про якість.

Offline Шарик72

• Hero Member
реальна кількість цих мішків вас здивує. Там і рядом не буде 150 тис штук.
Не кажучи вже про якість.

ну так а я про що

Offline otaman

• Hero Member
  • Збирач мінусів
я и не слал на 565, знал, что украдут полюбому