Автор Тема: Чи потрібні Києву базари?  (Прочитано 2115 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • "Русский мир" мертв...
Re: Чи потрібні Києву базари?
« Reply #30 : Травня 13, 2015, 12:46:30 12:46 »
Просто это не то с чего сейчас надо начинать - отбирать у бедных слоев возможность хоть как-то зарабатывать.

Offline noxious

• Hero Member
« Reply #31 : Травня 13, 2015, 12:52:28 12:52 »
Просто это не то с чего сейчас надо начинать - отбирать у бедных слоев возможность хоть как-то зарабатывать.

Я так и вижу как богатые с себя начинают...
Замкнутый круг: бедные хотят, чтобы реформы начали с богатых, но реформы начинают именно они сами...

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • "Русский мир" мертв...
« Reply #32 : Травня 13, 2015, 01:00:47 13:00 »

Замкнутый круг: бедные хотят, чтобы реформы начали с богатых, но реформы начинают именно они сами...

У меня есть один знакомый, который работает на черт знает какой работе, хотя давно мечтает с женой открыть магазин. Но они боятся, потому что не верят государству и не хотят давать взятки, хотят честно работать. Вот если бы они поверили, то освободили бы свои рабочие места для других и еще создали бы новые у себя.

Astronaut

• Гість
« Reply #33 : Травня 13, 2015, 02:11:25 14:11 »
Ось такі звичайно потрібні  :smilie7:

Цитувати
The Boston Public Market will be a permanent, year-round, self-sustaining market featuring fresh locally-sourced food brought directly to and from the diverse people that make up Massachusetts and New England. Current Specs:
28,000 floor retail space
325 parking spaces

Offline Arizon

• Hero Member
« Reply #34 : Травня 13, 2015, 07:49:58 19:49 »

Золоті слова.

Offline Arizon

• Hero Member
« Reply #35 : Травня 14, 2015, 09:37:25 09:37 »
 :smiley24:

У меня есть один знакомый, который работает на черт знает какой работе, хотя давно мечтает с женой открыть магазин. Но они боятся, потому что не верят государству и не хотят давать взятки, хотят честно работать. Вот если бы они поверили, то освободили бы свои рабочие места для других и еще создали бы новые у себя.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #36 : Травня 14, 2015, 09:45:05 09:45 »

Це питання сьогодні зовсім не є риторичним. Адже існує стабільна негативна тенденція закривати базари в столиці. Можливо для того, аби їхній покупецький сегмент загнати таким чином в клієнти супермаркетів?

І це питання важливе не тільки для столичного Києва, а й інших великих міст України.

Ну не знаю... мені приємніше ходити, скажімо, по Епіцентру, ніж лазити по барабашці.

А, от зараз побачив, як Астронавт каже - проти таких базарів думаю ніхто не заперечить.

Offline Arizon

• Hero Member
« Reply #37 : Травня 14, 2015, 11:24:01 11:24 »

Це питання сьогодні зовсім не є риторичним. Адже існує стабільна негативна тенденція закривати базари в столиці. Можливо для того, аби їхній покупецький сегмент загнати таким чином в клієнти супермаркетів?

І це питання важливе не тільки для столичного Києва, а й інших великих міст України.

Ну не знаю... мені приємніше ходити, скажімо, по Епіцентру, ніж лазити по барабашці.

А, от зараз побачив, як Астронавт каже - проти таких базарів думаю ніхто не заперечить.

Але на базарах, все ж, продукція набагато є якіснішою.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #38 : Травня 14, 2015, 11:35:43 11:35 »

Про які базари говорим, продуктові чи промтоварні?

Offline voiceless

• Hero Member
« Reply #39 : Травня 14, 2015, 11:38:29 11:38 »

Про любые. И тезис абсолютно не верный. Как и то, что на рынках торгуют нищие крестьяне.
100% перекупщики, тут же у менял берут баксы, из-за нищеты, повидимому :gigi:

Offline noxious

• Hero Member
« Reply #40 : Травня 14, 2015, 11:43:53 11:43 »

Откуда такой громкий вывод?

Offline Arizon

• Hero Member
« Reply #41 : Травня 14, 2015, 11:53:37 11:53 »
Звісно, потрібні.
Що за дурня позбавлятися власних переваг. Можливість купити товар не лише в супермаркеті - перевага. Можливість купити свіжі овочі від малого виробника, та ще й не їхати за ними хрєн знає куда - офігєть яка перевага. Від мене базарчик в 50 метрах, і три супермаркета поруч, але багато що в супермаркетах дорожче та значно гіршої якості. Можливість селянам заробити цінніша у тісячу разів, ніж задоволення снобів.
Навести лад, набудувати однотипних гарненьких павільонів, в тому числі для продавців в невеликою кількістю товарів, влаштувати збір та вивіз мусора.
А сноби хай страждають.

Offline voiceless

• Hero Member
« Reply #42 : Травня 14, 2015, 11:57:18 11:57 »
Звісно, потрібні.
Що за дурня позбавлятися власних переваг. Можливість купити товар не лише в супермаркеті - перевага. Можливість купити свіжі овочі від малого виробника, та ще й не їхати за ними хрєн знає куда - офігєть яка перевага. Від мене базарчик в 50 метрах, і три супермаркета поруч, але багато що в супермаркетах дорожче та значно гіршої якості. Можливість селянам заробити цінніша у тісячу разів, ніж задоволення снобів.
Навести лад, набудувати однотипних гарненьких павільонів, в тому числі для продавців в невеликою кількістю товарів, влаштувати збір та вивіз мусора.
А сноби хай страждають.
тащусь от себя? :gigi:

Offline Arizon

• Hero Member
« Reply #43 : Травня 14, 2015, 01:21:54 13:21 »

Про любые. И тезис абсолютно не верный. Как и то, что на рынках торгуют нищие крестьяне.
100% перекупщики, тут же у менял берут баксы, из-за нищеты, повидимому :gigi: