Автор Тема: Ліквідувати сепаратизм без жертв  (Прочитано 1060 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Донецкий Вася

• Hero Member
Ліквідувати сепаратизм без жертв
« : Квітня 08, 2014, 06:31:25 18:31 »
Можна, як на мене, щільною облогою захоплених об'єктів. Принаймні, в Донецьку це спрацює - найбільш активні згуртовані в будівлі ОДА, всі інші - випадкові "пасажири".

Отже: будівлю знеструмити, вимкнути воду. Периметр (будівля плюс площа з мітингом) - блокувати. Зупинити підвіз харчів, дров, скатів. Закрити проходи, аби мітинги не поповнювалися новим контингентом.

І - все. Стояти. Нікого не впускати і не випускати. Назовні потрапляє тільки той, хто добровільно здається правоохоронцям та залишає місце подій в автозаку.

Два дні - і беріть тепленькими.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Re: Ліквідувати сепаратизм без жертв
« Reply #1 : Квітня 08, 2014, 06:33:24 18:33 »
 :smiley24:

а я уж испугалсо шо толстолобик 2.0 :lol:
Mocsia delenda est

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Квітня 08, 2014, 06:35:39 18:35 »
Можна, як на мене, щільною облогою захоплених об'єктів. Принаймні, в Донецьку це спрацює - найбільш активні згуртовані в будівлі ОДА, всі інші - випадкові "пасажири".

Отже: будівлю знеструмити, вимкнути воду. Периметр (будівля плюс площа з мітингом) - блокувати. Зупинити підвіз харчів, дров, скатів. Закрити проходи, аби мітинги не поповнювалися новим контингентом.

І - все. Стояти. Нікого не впускати і не випускати. Назовні потрапляє тільки той, хто добровільно здається правоохоронцям та залишає місце подій в автозаку.

в Луганську ДАЇшники пропускають до захопленого СБУ підкріплення і харчі. От так діє "влада".

Offline Донецкий Вася

• Hero Member
« Reply #3 : Квітня 08, 2014, 06:38:04 18:38 »
в Луганську ДАЇшники пропускають до захопленого СБУ підкріплення і харчі. От так діє "влада".

Там, пишуть, заручники в будівлі є. Ризикувати людським життям через шмат ковбаси - це якось надто по-путінські, нє?

З.И. Але питання слушне. І я скажу так: якщо є проблема з лояльним особовим складом для ефективного блокування периметру, то в Донецьку знайдеться достатньо штатських добровільців, які залюбки стануть у ланцюг разом з ментами та забезпечать тих, хто здійснює облогу, всім необхідним.

Offline natusya

• Ветеран форума
« Reply #4 : Квітня 08, 2014, 06:41:40 18:41 »
все красиво придумано, но в луганске нет ментов, которые бы делали то, что им положено по длогу службы
мы Харькове на этот цирк насмотрелись
только внезапный штурм
ігнор Квант

Offline Донецкий Вася

• Hero Member
« Reply #5 : Квітня 08, 2014, 06:51:57 18:51 »
все красиво придумано, но в луганске нет ментов, которые бы делали то, что им положено по длогу службы
мы Харькове на этот цирк насмотрелись
только внезапный штурм

Я пишу про Донецьк, бо знаю, що тут коїться. В інших містах - інша справа. Тут нехай отці командири проявлять гнучкість тактичного мислення, а не пруть всюди з одинм сценарієм, як "стерхи".

Offline Krak

• Jr. Member
  • **
« Reply #6 : Квітня 08, 2014, 07:28:30 19:28 »

Краснамордова+Килинкарава нада крепка брать за яйца.