Автор Тема: Багато людей наших, захоче віддати почесті невинноубієнному Борису ...  (Прочитано 2660 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline EZelenyk

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Львiв'янин з USA
    • AZAM
посольство...
там царство валаама .
нельзя свечи,ему нужна кровь...

Не цветы, а тонна самого дешевого кетчупа - залить под порог, как символ пролитой ими крови

А вот это очень правильно! залить их красным!
Sapere aude

Offline Backfire

• Full Member
А вот это очень правильно! залить их красным!

... из краскораспылителя красной краской.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Там на Майданi десь була алея героiв Небесноi сотнi, може поруч... портрет Немцова тощо.
Не можна нести квiти до Хуйла та його "пАсольства" - то вража територiя i нам там робити нiчого.
Лише Майдан, як символ Свободи.
Вiчна память!

ГЕРОI НЕ ВМИРАЮТЬ!
 :upa

Offline Askold

• Ветеран форума
Панове Спот і Вукер, попредження за хамство і перехід на особистості.
Такі дурацкі розборки та ворожнеча між нами, потрібні лише нашим ворогам, а нам всім вони тільки шкодять.

Offline Spot

• Hero Member
Іспанія, Барселона, площа біля мерії. Напис: "Ми не можемо принести квіти до посольства країни, що вбила Бориса Нємцова".

Це до питання, чи нести квіти до кацапського посольства...

P.S. До модератора(-ів). Я особисто першим нікого не ображаю. По можливості навіть намагаюсь стримуватись - як у випадку, коли Ви, Аскольде запостили фейк про смерть Савченко, а Глорія Андрус та Астронавт за це накинулись на мене  (хоча як можна було не побачити, хто автор посту - не уявляю!). Меньше з тим...

Персон, типу ВУКЕРА, які приходять на форум лише для того, щоб частково компенсувати свої психологічні комплекси з реалу за рахунок неперервних наїздів на інших форумчан, обираючи собі жертв і бігаючи за ними по усім гілкам, постійно переходячи на особистості та виключно матом (як це робить останній тиждень той же Вукер по відношенню до Старини Z) - таких я лишаю за собою право називати, тими, хто вони є. Якщо воно явно п'яне і веде себе як бидло в усіх гілках - то я його і буду називати "п'яним бидлом" - але тільки після того, як воно свою брудну пащеку розкриє на мене особисто. І можете банити мене, бо чекати, доки модератор виконає свої обов"язки (і чи виконає взагалі!) я не збираюсь.

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Ник зарезервирован
Іспанія, Барселона, площа біля мерії. Напис: "Ми не можемо принести квіти до посольства країни, що вбила Бориса Нємцова".

Це до питання, чи нести квіти до кацапського посольства...

P.S. До модератора(-ів). Я особисто першим нікого не ображаю. По можливості навіть намагаюсь стримуватись - як у випадку, коли Ви, Аскольде запостили фейк про смерть Савченко, а Глорія Андрус та Астронавт за це накинулись на мене  (хоча як можна було не побачити, хто автор посту - не уявляю!). Меньше з тим...

Персон, типу ВУКЕРА, які приходять на форум лише для того, щоб частково компенсувати свої психологічні комплекси з реалу за рахунок неперервних наїздів на інших форумчан, обираючи собі жертв і бігаючи за ними по усім гілкам, постійно переходячи на особистості та виключно матом (як це робить останній тиждень той же Вукер по відношенню до Старини Z) - таких я лишаю за собою право називати, тими, хто вони є. Якщо воно явно п'яне і веде себе як бидло в усіх гілках - то я його і буду називати "п'яним бидлом" - але тільки після того, як воно свою брудну пащеку розкриє на мене особисто. І можете банити мене, бо чекати, доки модератор виконає свої обов"язки (і чи виконає взагалі!) я не збираюсь.
+100  :smiley24:

Хамство имеет смысл, только когда оно вызывает равную себе реакцию интеллекта.
Станислав Ежи Лец
Ник зарезервирован