0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Українська правда @ukrpravda_newsЗавтра Ольга Богомолец собирается подавать документы в ЦВК. Интересно, кто ей дал деньги на залог. И зачем она идет в президенты?
имхо, странное решение,шансов никаких...
Цитата: Татьяна від Березня 26, 2014, 09:31:18 21:31имхо, странное решение,шансов никаких...А игры на Майдане, мол, я готова взять на себя ответсвенность и идти в вице-премьеры,а потом откат - это не странно?А распускание слухов о причастности к расстрелу "оппозиционных снайперов" без всякого фактического подтверждения - не странно?
дуже багато прогнозів що до України пов'язували успішний її розвиток із приходом до влади жінки, те що це не юлька сумнівів в нікого не виникає, то чому це не може бути богомолець?
то чому це не може бути богомолець?
Цитата: Came Tak від Березня 26, 2014, 09:34:28 21:34 то чому це не може бути богомолець?Чому пані Ольга не зможе "врятувати" Україну? Тому, що за своїм психотипом вона, на жаль, на це нездатна. Вона могла б стати непоганим президентом в Данії чи в Ісландії. Однак, не в Україні і не зараз.
А распускание слухов о причастности к расстрелу "оппозиционных снайперов" без всякого фактического подтверждения - не странно?
Я зовсім не гендерний шовініст, але зараз жінка-през Україні не потрібна. Жодна. Ані хороша Оля, ані погана Юля. Потрібен жорсткий мужик, бажано колишній військовий. Але такого серед кандидатів чомусь й не видно.
Цитата: Газда від Березня 26, 2014, 10:01:54 22:01Я зовсім не гендерний шовініст, але зараз жінка-през Україні не потрібна. Жодна. Ані хороша Оля, ані погана Юля. Потрібен жорсткий мужик, бажано колишній військовий. Але такого серед кандидатів чомусь й не видно.навіть не так. потрібен якісний менеджер, який розставить компетентних людей на відповідні місця, зможе їх зорганізувати в єдину команду на досягнення поставленої мети. імхо порох це саме та особа яка б змогла справитись із цим завданням.