Я коцабчєг, пішу с Маскви.
Я очєнь хатєл би бить вєлікім Украінцем, но я коцабчєг, а значіт нєхароший цап:( Шо подєлаєш... Чтоби бить хатяби пахожим на вєлікого Украінця я купіл підручник мови і украінскую раскладку, но ніфіга нєпонял, бо моск єсть токо у Вєлікіх Украінцєв, а у коцабчєгов вмєсто галави жопа
.
Пагода у нас харошая.
Я знаю, шо справжні Украінці нєлюбят путєна, так я всю нєдєлю гуляв по красному Майдану, ждал, шо війдєт путєн шоб набіть єму ліцо. Но он нє вишел, мабуть засцяв.
У мєня трьохкомнатная квортира в Масквє, я би ійо хатєл помєнять на развалюху в Жмеринці, но прєкрасно понімаю, шо обмєн нєравноценний, і ніхто на мою кацапскую лайнонєдвіжимость нє польстітся
Прідьотса в нєй жить і оставатса коцабчєгом...
Дарагіє Украінці! Я хачу бить к вам бліже. Прішлітє мнє, пажалуста, хотя би самово задрищєново бомжика, аби він був Украінцем! Я буду каждоє утро цілувать єво в дупу і от щастя вздихать... І нє забудтє с бомжиком пріслать пургєну: он будєт ходіть по моєй квартірє і срать на пол, а я за нім слєдом єво лайно зубамі ЦАП-ЦАП! ЦАП-ЦАП!
В моєй просьбє прошу нє отказать.
Всьо, ушол дєлать угодноє Богу і Украінє дєло: біть ліцо прахожим, бо вони кацапи. А єслі мнє настучат - тож харашо, бо я маскаль.
С глубокім уваженієм Калістрат Онуфрієвіч Нєєбікозу.