Автор Тема: Альона. Притула -vs- МінСтець  (Прочитано 1941 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline outsider

• Ветеран форума
Re: Альона. Притула -vs- МінСтець
« Reply #30 : Грудня 11, 2014, 02:19:19 14:19 »
Якщо чесно ти мені просто набрид. Ясно ж що що б я не сказав і які б аргументи не навів тобі подобатиметься як ловко Притула поливає гівном Стеця. Ну от подобатиметься і все. Я раз спробував і досить.

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Ник зарезервирован
« Reply #31 : Грудня 11, 2014, 02:23:40 14:23 »
Якщо чесно ти мені просто набрид. Ясно ж що що б я не сказав і які б аргументи не навів тобі подобатиметься як ловко Притула поливає гівном Стеця. Ну от подобатиметься і все. Я раз спробував і досить.
Не поверишь, я на УП не хожу с тех пор как ушел с ФУП в феврале. Я даже сейчас не пошел почитать, что огорчило ТС, он не дал ссылки. Но формально то что он говорит .ерня.
Ник зарезервирован

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #32 : Грудня 11, 2014, 02:45:09 14:45 »
Не поверишь, я на УП не хожу с тех пор как ушел с ФУП в феврале. Я даже сейчас не пошел почитать, что огорчило ТС, он не дал ссылки. Но формально то что он говорит .ерня.

Тільки якщо Притула не знає правильної назви Міністерства. На сторінці гумору це було б нормально, але ніяк не в стрічці новин чи колонці редактора.

Offline Некто_2

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Ник зарезервирован
« Reply #33 : Грудня 11, 2014, 03:01:09 15:01 »

Тільки якщо Притула не знає правильної назви Міністерства. На сторінці гумору це було б нормально, але ніяк не в стрічці новин чи колонці редактора.
Ок. Как только в МинСтець Министерстве информационной политики появится телефон доверия звони. Надо поднимать престиж. :fp

Ник зарезервирован

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #34 : Грудня 11, 2014, 03:17:20 15:17 »
Котлети окремо а мухи окремо. Можливі зловживання в Міністерстві це не виправдання для зловживань Притули.