0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Цитата: PamTam від Квітня 06, 2014, 12:39:23 12:39і що, можна просто сказати, що нам контракт не подобається? І що далі? Кацапи скажуть , що через це у них збитки на 100500 мільярдів, і ми маємо їх компенсувати. Які у нас аргументи для суду є?http://ukrpravda.net/index.php?topic=2256
і що, можна просто сказати, що нам контракт не подобається? І що далі? Кацапи скажуть , що через це у них збитки на 100500 мільярдів, і ми маємо їх компенсувати. Які у нас аргументи для суду є?
Цитата: outsider від Квітня 06, 2014, 11:02:15 11:02Угу, наскільки я розумію $485 це і є формульна ціна від Юлії Володимирівни після денонсації Росією харківських угод. Говорити про політичний тиск - безглуздо.Если бы тогда не вмешался Ющенко,то формульная цена " от Тимошенко" должна была бы быть значительно меньше!
Угу, наскільки я розумію $485 це і є формульна ціна від Юлії Володимирівни після денонсації Росією харківських угод. Говорити про політичний тиск - безглуздо.
Цитата: Єгорій від Квітня 06, 2014, 12:48:00 12:48Цитата: PamTam від Квітня 06, 2014, 12:39:23 12:39і що, можна просто сказати, що нам контракт не подобається? І що далі? Кацапи скажуть , що через це у них збитки на 100500 мільярдів, і ми маємо їх компенсувати. Які у нас аргументи для суду є?http://ukrpravda.net/index.php?topic=2256Це не аргументи для суду по газовому контракту. Це контрпозов, який виділять в окреме провадження, якщо приймуть до розгляду взагалі.
Цитата: PamTam від Квітня 06, 2014, 12:53:38 12:53Цитата: Єгорій від Квітня 06, 2014, 12:48:00 12:48Цитата: PamTam від Квітня 06, 2014, 12:39:23 12:39і що, можна просто сказати, що нам контракт не подобається? І що далі? Кацапи скажуть , що через це у них збитки на 100500 мільярдів, і ми маємо їх компенсувати. Які у нас аргументи для суду є?http://ukrpravda.net/index.php?topic=2256Це не аргументи для суду по газовому контракту. Це контрпозов, який виділять в окреме провадження, якщо приймуть до розгляду взагалі.блять, КРИМІНАЛЬНА СПРАВА за контрактом. і відсидка косатої суки.
Цитата: Георгиу від Квітня 06, 2014, 12:44:24 12:44Цитата: outsider від Квітня 06, 2014, 11:02:15 11:02Угу, наскільки я розумію $485 це і є формульна ціна від Юлії Володимирівни після денонсації Росією харківських угод. Говорити про політичний тиск - безглуздо.Если бы тогда не вмешался Ющенко,то формульная цена " от Тимошенко" должна была бы быть значительно меньше!так отчего же Юлька его безропотно подписала и поныне считает его своей победой? см. ее цитату выше
якщо ви не пам'ятаєте, то я вам нагадаю. світ обурив арешт під час суду, а не сама кримінальна справа. для будь-якого суду кримінальна справа - це величезний аргумент
Цитата: Татьяна від Квітня 06, 2014, 12:57:17 12:57Цитата: Георгиу від Квітня 06, 2014, 12:44:24 12:44Цитата: outsider від Квітня 06, 2014, 11:02:15 11:02Угу, наскільки я розумію $485 це і є формульна ціна від Юлії Володимирівни після денонсації Росією харківських угод. Говорити про політичний тиск - безглуздо.Если бы тогда не вмешался Ющенко,то формульная цена " от Тимошенко" должна была бы быть значительно меньше!так отчего же Юлька его безропотно подписала и поныне считает его своей победой? см. ее цитату вышеОхренеть,вы на какой планете живете?Пойдите и договоритесь с любым монополистом чтобы вам скинули цену.В тот же водоканал или энергосети.Газпром-это супермонополист.А если нет альтернативы то он вам качает права а не вы.Ваше дело соглашаться или нет.Ющ разозлил бесноватого Фюрера,тот передумал и назвал совершенно другую цену.Не,конечно,можно было стать в позу,похерить все на хер и разморозить всю страну до последнего радиатора.Зато мы бы не поддались на провокации.Если вам в этом плане и дальше нравится разводить демагогию-пожалуйста продолжайте.
Цитата: Єгорій від Квітня 06, 2014, 01:07:28 13:07якщо ви не пам'ятаєте, то я вам нагадаю. світ обурив арешт під час суду, а не сама кримінальна справа. для будь-якого суду кримінальна справа - це величезний аргументА чого тоді Кокс з Кваснєвським з Києва не вилазили? Звільнення Юлі було умовою підписання асоціації. Підписали б, правда, і без того, якби Янук не надумав на 180 градусів розвернутися.
Цитата: Єгорій від Квітня 06, 2014, 01:07:28 13:07якщо ви не пам'ятаєте, то я вам нагадаю. світ обурив арешт під час суду, а не сама кримінальна справа. для будь-якого суду кримінальна справа - це величезний аргументЕвропа знает что на самом деле произошло в 2008 году
Цитата: Татьяна від Квітня 06, 2014, 12:57:17 12:57Цитата: Георгиу від Квітня 06, 2014, 12:44:24 12:44Цитата: outsider від Квітня 06, 2014, 11:02:15 11:02Угу, наскільки я розумію $485 це і є формульна ціна від Юлії Володимирівни після денонсації Росією харківських угод. Говорити про політичний тиск - безглуздо.Если бы тогда не вмешался Ющенко,то формульная цена " от Тимошенко" должна была бы быть значительно меньше!так отчего же Юлька его безропотно подписала и поныне считает его своей победой? см. ее цитату вышеОхренеть,вы на какой планете живете?Пойдите и договоритесь с любым монополистом чтобы вам скинули цену.В тот же водоканал или энергосети.Газпром-это супермонополист.А если нет альтернативы то он вам качает права а не вы.Ваше дело соглашаться или нет.Ющ разозлил бесноватого Фюрера,тот психанул, передумал и назвал совершенно другую цену.Не,конечно,можно было стать в позу,похерить все на хер и разморозить всю страну до последнего радиатора.Зато мы бы не поддались на провокации.Если вам в этом плане и дальше нравится разводить демагогию-пожалуйста продолжайте.
Цитата: cdecdc Put від Квітня 06, 2014, 01:08:52 13:08Цитата: Татьяна від Квітня 06, 2014, 12:57:17 12:57Цитата: Георгиу від Квітня 06, 2014, 12:44:24 12:44Цитата: outsider від Квітня 06, 2014, 11:02:15 11:02Угу, наскільки я розумію $485 це і є формульна ціна від Юлії Володимирівни після денонсації Росією харківських угод. Говорити про політичний тиск - безглуздо.Если бы тогда не вмешался Ющенко,то формульная цена " от Тимошенко" должна была бы быть значительно меньше!так отчего же Юлька его безропотно подписала и поныне считает его своей победой? см. ее цитату вышеОхренеть,вы на какой планете живете?Пойдите и договоритесь с любым монополистом чтобы вам скинули цену.В тот же водоканал или энергосети.Газпром-это супермонополист.А если нет альтернативы то он вам качает права а не вы.Ваше дело соглашаться или нет.Ющ разозлил бесноватого Фюрера,тот психанул, передумал и назвал совершенно другую цену.Не,конечно,можно было стать в позу,похерить все на хер и разморозить всю страну до последнего радиатора.Зато мы бы не поддались на провокации.Если вам в этом плане и дальше нравится разводить демагогию-пожалуйста продолжайте.бєз труби гаспрьом нє монополіст, а так... ноль бєз палочкі, так што нє надо тут лохматіть бабушку, гєронтофілія тут нє прайдьоть