0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
Підтримую !
Цитата: Людас від Березня 26, 2014, 11:53:38 11:53Підтримую !Я там пробув добу і пішов нафіг... Нічого не зрозуміло...
Цитата: Сергій SV від Березня 26, 2014, 11:55:49 11:55Цитата: Людас від Березня 26, 2014, 11:53:38 11:53Підтримую !Я там пробув добу і пішов нафіг... Нічого не зрозуміло...Не хочу сказати нічого поганого, але дуже нагадує дємбєльський альбом...
А ФУП при Українській Правді як драні шкарпетки при стильному одязі Стидоба. ФУП - реально впливав на суспільство. І так спаскудити форум..
Шо лично мне, например, там неудобно - у меня есть постоянный акк, под которым я залогинен, и менять его каждый раз на новый для входа на ФУП-2.0 (чи как его там?) - это очень напряжно.Поэтому пусть не выеживаются и идут сюда!
пробував на фб зареєструватись питає телефон, ну його нафіг... я свій номер світити в соц мережах не хочу а купляти сімку для реєстрації ліньки, обходити хотілку телефону теж ліньки...
Мне там неудобно.Зарегилась по просьбе уважаемых мной людей, но не получается там у меня....
Знаете, а мне славентия из тернополя не хватает. Кто же будет со свободой бороться?
Цитата: Astonished від Березня 26, 2014, 09:06:19 21:06Мне там неудобно.Зарегилась по просьбе уважаемых мной людей, но не получается там у меня....Меня эти люди тоже сегодня агитировали. Но посмотрел, нечего даже и сравнивать, как говаривали на ФУПе, УГ.
Тут нормально