Автор Тема: Симферополь сегодня  (Прочитано 37925 раз)

0 Користувачів і 15 Гостей дивляться цю тему.

Offline Moloc

• Sr. Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Симферополь сегодня
« Reply #60 : Квітня 01, 2014, 02:06:09 14:06 »

на майдане были ВНУТРЕННИЕ разборки в которых можно и нужно участвовать гражданам

а в крыму ВНЕШНИЕ в котоых в первую очередь должно работать государство а не стоять сопли жевать не поддаваясь на провокации

Та ну, не так давно вже й це було щоб так тріщати, реально захопили ВР  Криму 30-40-50 "неопознаных чувачков"  а не державний кордон перетнули на танках 100500 войска супостата, проте весь Крим понял, что вот оно "сбылось" русский міръ прийшов, від пенсіора до камандіра, який мол за 23 роки не відчував себе ахвіцером... Тупі  внутрішні пенсіорскі проблєми...фу мля...

p.s. в бішьш менш пристойному навіть селі якщо в клюб якісь лєві тіпи прийдуть, то через пару хвилин всі нормальниє парні вже знають хто то такі і з якою метою, а як ні то мудохають аж шкіра на ..опі репається.

А взагалі сила України не в імперських амбіціях собіранія земель а в українстві, і всі кому те українство гидке хай би вже валили з цієї ними ж суками і роздираємої землі... хай би вже навіть зі своїми убогими теріторіями.
« Останнє редагування: Квітня 01, 2014, 02:13:11 14:13 від Moloc »
Можете там не шепотіть, я улавлюваю ультразвуки, бачу в цілковитій темряві, читаю мислі на відстані, стрибаю вверх на 20 метрів, а в довжину - на 50. можу перегризти любе залізо і поцарапати любу каменюку. За один раз можу **** двадцять киць!

Offline Елена

• Hero Member
« Reply #61 : Квітня 01, 2014, 02:08:12 14:08 »

В ніч з 18 на 19 лютого на вулиці вийшли тисячі львів"ян і розгромили всі органи влади- міліцію, сбу, прокуратуру, і намертво заблокували військові частини. У Києві- самі знаєте, що у Києві, з голими руками на кулі. Харків, Дніпро, Запоріжжя вийшли.
Так що кримчанам ніхто нічого не винен. Свободу на тарілці ніхто не принесе.

Ще раз кажу, там проукраїнських сил найменше в Україні, може, ще Луганськ, десь, близько, тому результат при вторгненні РФ був прогнозований.
І що значить не винен? Якщо Крим був потрібен Українї, то саме Україна і винна...ну, а, якщо - ні, то тут таки не має ради.

Offline Blokh

• Hero Member
« Reply #62 : Квітня 01, 2014, 02:09:48 14:09 »

Та ну, не так давно вже й це було щоб так тріщати, реально захопили ВР  Криму 30-40-50 "неопознаных чувачков"  а не державний кордон перетнули на танках 100500 войска супостата, проте весь Крим понял, что вот оно "сбылось" русский міръ прийшов, від пенсіора до камандіра, який мол за 23 роки не відчував себе ахвіцером... Тупі  внутрішні пенсіорскі проблєми...фу мля...
=====================================

Більш  схиляюсь до такого пояснення!
Нажаль! :smilie9:

Типу: От якби нам  платили, так як в  Росії, то ми б кохали  Україну, а так...
Угу...
За Родину, за  Путина, бля!  (ц)     сказав один колорад

Offline kod_2

• Sr. Member
« Reply #63 : Квітня 01, 2014, 02:10:48 14:10 »
Профілактик, ви у Сімферополі живете?
Як там ситуація? Продукти є? Пальне?
З Росії вже є товари?

Offline Джоні Юз

• Full Member
« Reply #64 : Квітня 01, 2014, 02:11:15 14:11 »
Завязуйте грузить морально Наших допысувачив-крымчан, им сча и так нелегко. :smilie3:
Ланселот. Как тебя зовут?
Кот. Машенька.
Ланселот. Я думал – ты кот.
Кот. Да, я кот, но люди иногда так невнимательны.

Offline Blokh

• Hero Member
« Reply #65 : Квітня 01, 2014, 02:12:34 14:12 »

Ще раз кажу, там проукраїнських сил найменше в Україні, може, ще Луганськ, десь, близько, тому результат при вторгненні РФ був прогнозований.
І що значить не винен? Якщо Крим був потрібен Українї, то саме Україна і винна...ну, а, якщо - ні, то тут таки не має ради.
=========================================

Гм...
Ну так який смисл  військовим був за  той  Крим воювати? :smilie11:
Посилати підкріплення, щоб  воювати з  місцевим населенням???

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #66 : Квітня 01, 2014, 02:12:42 14:12 »
З Росії вже є товари?

Пока все нормально.

Росс товары и были в магазинах.

Offline Елена

• Hero Member
« Reply #67 : Квітня 01, 2014, 02:13:37 14:13 »
Завязуйте грузить морально Наших допысувачив-крымчан, им сча и так нелегко. :smilie3:

+ 1.

Offline Blokh

• Hero Member
« Reply #68 : Квітня 01, 2014, 02:14:43 14:14 »
===========================

Скоріш за все, це не ми їх "грузимо".
Вони  відчули  "руку Москви"  тільки зараз і  почали бити на сполох, мовляв, рятуйте...
Десь так!

Offline kod_2

• Sr. Member
« Reply #69 : Квітня 01, 2014, 02:16:11 14:16 »

Згоден. Я от хвилююся за них. Хоч нас, україномовних, там не надто вітали (м'яко кажучи), але по-людськи шкода тих, хто проти окупації.

Offline ToiSamiy

• Sr. Member
« Reply #70 : Квітня 01, 2014, 02:18:36 14:18 »

Яким чином?
Якщо материкова Україна ніякого спротиву не здійснювала, маючи зброю, то,що могли зробити беззбройні прості люди? Тим паче, що вони перебували у явній меншості...
====================

А  яким чином  прогнали  Януковича  з материкової  України??? :smilie10:
Проти звичайних  людей  кинули  вишколене військо в повному обладунку, а потім і зі  зброєю!
Ви ж  бачили, як  ГОРІЛИ  БТРи перед  барикадами?

В  Криму  ніхто навіть не спробував   МИРНО  ПРОТЕСТУВАТИ МАСОВО.

Злякалися?
Тоді  гудбай Крим !
Все просто!
Треба  вміти відстоювати своє! :shuffle:

на майдане были ВНУТРЕННИЕ разборки в которых можно и нужно участвовать гражданам

а в крыму ВНЕШНИЕ в котоых в первую очередь должно работать государство а не стоять сопли жевать не поддаваясь на провокации

Якби кримчани масово вийшли на Майдан, то до ЗОВНІШНІХ розбірок не дійшло б. Як в Харкові.

Зовнішні почались після захоплення вночі ВР Криму спецназом. Стояло б там тисяч 10 -- все було б інакше.

Offline kod_2

• Sr. Member
« Reply #71 : Квітня 01, 2014, 02:19:21 14:19 »
З Росії вже є товари?

Пока все нормально.

Росс товары и были в магазинах.

Я якось не бачив у вас рос продуктів. може, точу що брав звичні торг марки...

Offline Blokh

• Hero Member
« Reply #72 : Квітня 01, 2014, 02:19:33 14:19 »

Згоден. Я от хвилююся за них. Хоч нас, україномовних, там не надто вітали (м'яко кажучи), але по-людськи шкода тих, хто проти окупації.
=====================================================

Згоден, це так!
Як  зясувалося, звернутися за допомогою їм ні до кого як тільки до  України.

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #73 : Квітня 01, 2014, 02:20:40 14:20 »
===========================

Скоріш за все, це не ми їх "грузимо".
Вони  відчули  "руку Москви"  тільки зараз і  почали бити на сполох, мовляв, рятуйте...
Десь так!

Вы ошибаетесь.

Мы не просим никого и ни о чем, будем сами выживать.

Offline Stavlish

• Ветеран форума
« Reply #74 : Квітня 01, 2014, 02:21:54 14:21 »
Народ начинает охуевать понемногу.
Це радує. Мало кому подобається руйнування нормального порядку речей.

Так, це радує. Але Україні потрібно мати план дій на перспективу. Тоді паростки спротиву кримських патріотів України не будуть схожі на прояв відчаю. На жаль, не схоже, що влада дивиться далі 25 травня. Може я не правий, але тиша з Банкової та Грушевського щодо подальшої долі Криму породжуватиме відчай українських кримчан.

Offline ToiSamiy

• Sr. Member
« Reply #75 : Квітня 01, 2014, 02:22:53 14:22 »
Я хочу сказать, что россия провела блистательную спецоперацию в Крыму, которая войдет в учебники по разведке и диверсионной деятельности.

Люди отработали на 5 баллов.

Не погоджуюсь.
Було б блискуче (для вови), якби захопив ВСЮ Україну. А так у нього програш за програшем:
1. Хотів ВСЕ. НЕ вийшло.
2. Хотів Схід, Південь і Крим. Не вийшло.
3. Отримав головний біль у вигляді ЛИШЕ Криму.

ПС. НМД, в Криму дуже сильно (свідомо чи ні, не знаю) підіграли татари. Бо це вони припинили "облогу" ВР Криму.  З чого все і почалось.

Offline ToiSamiy

• Sr. Member
« Reply #76 : Квітня 01, 2014, 02:25:27 14:25 »

В ніч з 18 на 19 лютого на вулиці вийшли тисячі львів"ян і розгромили всі органи влади- міліцію, сбу, прокуратуру, і намертво заблокували військові частини. У Києві- самі знаєте, що у Києві, з голими руками на кулі. Харків, Дніпро, Запоріжжя вийшли.

Так. Але про-українських було все одно більшість. Згадайте результати соц. опитувань. 41% було за приєднання до Московії.

Offline Таратута

• Full Member
« Reply #77 : Квітня 01, 2014, 02:28:45 14:28 »
Инфа от коллеги по работе, у которого родичи в Крыму. Идут столкновения (драки) крымской молодежи с "казачками". Причем по линии "Украина"  vs "Россия". Не то, что бы "весь Крым в огне", но есть и немало.
================

Гмммм.  А що, козачки додому  не поїхали після  референдуму???
РосГебельсТіВі  казало, що вони тільки для забезпечення порядку на референдумі приїхали! :smilie10:
Дивно якось!
а путин їм житло депортованих пообіцяв. не даром же вони там морди нашим били. :smilie2:
Український бойовик має жити з жінкою, в крайньому разі - з чоловіком, але ніколи - зі своєю правою рукою, бо нею він високе і шляхетне чинить: ворогів України вбиває! (с)

Offline kod_2

• Sr. Member
« Reply #78 : Квітня 01, 2014, 02:29:32 14:29 »
Взагалі-то кремлю в криму буде непросто закрутити гайки.
народ там распоясялсі. причому весь: пенсіонери он мера феодосії начебто зняли.
А ще до окупації бачив сюжети в ютубі про двіжі у сімеїзі.майже політичні вимоги ставили тоді ще живому голові сільради "еслі нє рєшите наш вопрос - за ПР голосовать не будєм!".
« Останнє редагування: Квітня 01, 2014, 02:32:33 14:32 від kod_2 »

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #79 : Квітня 01, 2014, 02:30:00 14:30 »
Нужно росиянцам законодательно запретить желтую краску, в целях пресечения украинского сепаратизма.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #80 : Квітня 01, 2014, 02:34:06 14:34 »
Я хочу сказать, что россия провела блистательную спецоперацию в Крыму, которая войдет в учебники по разведке и диверсионной деятельности.

Но мы оказались совершенно не готовы к такому сценарию.
Операция по избиению пенсионерки хулиганами прошла просто блестяще и войдет в учебники по рукопашному бою.

Я бы все-таки писал учебники на другом материале

Offline Stavlish

• Ветеран форума
« Reply #81 : Квітня 01, 2014, 02:35:52 14:35 »
Нужно росиянцам законодательно запретить желтую краску, в целях пресечения украинского сепаратизма.

Тоді над Кримом замайорять червоно-чорні прапори  :Prapor2:

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #82 : Квітня 01, 2014, 02:36:24 14:36 »

Це неправильна постановка питання. Не Крим повинен бути потрібний Україні, а навпаки- Україна Криму. Як має бути потрібна Україна галичанам, киянам, луганчанам і донеччанам. Невже Ви не бачите, що це основа основ?
Крім того, мова йде про пасивність ДО вторгнення, а не після. Ще починаючи з листопада 2013. Пасивність і позиція, що хтось подасть, плюс неадеквати типу Фаріон- от і маємо те, що маємо.

п.с. Це ніяким чином не стосується форумних кримчан, яких я дуже люблю і поважаю. Готова допомогти у Львові всім, що буде в моїх силах. Єдине, що я б хотіла їх попросити- терпіння, і берегти себе. Крим повернеться в Україну, потрібен тільки час. І коли цей час настане- ви, дорогі друзі, маєте бути живими і здоровими. Чекати недовго, повірте.

Offline Таратута

• Full Member
« Reply #83 : Квітня 01, 2014, 02:36:32 14:36 »
когда крымские пенсы выздыхают, объединение с украиной неизбежно
не факт. в мене там знайома. вийшла заміж за мента. 4 роки  тільки там живе. А слово Расея  і "всьо будет у нас хорошо" вже вивчила. 
Український бойовик має жити з жінкою, в крайньому разі - з чоловіком, але ніколи - зі своєю правою рукою, бо нею він високе і шляхетне чинить: ворогів України вбиває! (с)

Offline Задармапродавши

• Ветеран форума
  • м. Харків
« Reply #84 : Квітня 01, 2014, 02:39:03 14:39 »

Но мы оказались совершенно не готовы к такому сценарию.

У тому то і справа, що до такого сценарію всі були готові. Він готувався не один рік. Та ж міліція, СБУ інші силові організації  Криму вже були підготовлені для того, що зустрічати Путіна з хлібом-сіллю. Військових теж зачипило, але у меншій ступені. Слабка матеріально-технічна база, низька зарплатня, несення служби поряд із мамою з татом, агітатори, що з*являлись задовго до агресії. Так що все було підготовлено. Чекали лише закінчення Олімпіяди.
Що стосується нового керівництва країни, то з ним теж все було домовлено за Крим, бо Тимошенко - це Кремль.

Offline Stack

• Full Member
  • Спiкер парламенту Пандори
« Reply #85 : Квітня 01, 2014, 02:43:00 14:43 »
Эх Ксеня...... так как мы видим свет в конце тоннеля глядя на Европу, так Крым смотрит в сторону России.

Даже если нам будет тяжело и плохо, мы назад в таежный союз не попросимся и не вернемся.

Крым тоже. Даже если мы переплюним все страны Европы и у нас произойдет "Украинское экономическое чудо" они предпочтут жить в дерьме, но не с нами.
Знаю многих Крымчан. Возврата не будет.

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
« Reply #86 : Квітня 01, 2014, 02:43:28 14:43 »

p.s. в бішьш менш пристойному навіть селі якщо в клюб якісь лєві тіпи прийдуть, то через пару хвилин всі нормальниє парні вже знають хто то такі і з якою метою, а як ні то мудохають аж шкіра на ..опі репається.

+1. Все кримчани знали і раділи тому в більшості своїй.

Offline Stavlish

• Ветеран форума
« Reply #87 : Квітня 01, 2014, 02:52:22 14:52 »
Эх Ксеня...... так как мы видим свет в конце тоннеля глядя на Европу, так Крым смотрит в сторону России.

Даже если нам будет тяжело и плохо, мы назад в таежный союз не попросимся и не вернемся.

Крым тоже. Даже если мы переплюним все страны Европы и у нас произойдет "Украинское экономическое чудо" они предпочтут жить в дерьме, но не с нами.
Имею похожие мысли, пусть и не такими густыми красками. Тем более что для "экономического чуда" в Украине стараться нужно украинцам, а для них будет стараться Хутин-Пуйло.

Offline ofenrohr

• Hero Member
« Reply #88 : Квітня 01, 2014, 02:53:23 14:53 »

+1

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #89 : Квітня 01, 2014, 03:02:09 15:02 »
розповім Вам одну історію
в ніч коли захопили ВР в Криму, на заході почали формувати озброєні загони для захисту Криму, було більше 2000 чоловік.Так я собі голос посадив, поки пояснив, що не можна виїзджати. Самі панове, тільки самі. Коли будуть 50 000 мітинги за Україну, коли будуть палати шини і стояти (чи стріляти) Кримський майдан, коли бабки пенсіонери почнуть носити пиріжки і жовто-блакитні стрічки, тільки тоді потрібно прийти на допомогу.
Це життя громади і тільки громада має право приймати рішення. Крим ще не дозрів, ради бога, живіть і радуйтесь. Нам треба будувати Україну, а не тягнути Крим з задниці, самі залізли, самі вилазьте. Вам 12 років ПР і інших уродів не Львів вибирав, крали землю теж не бандерівці, а тепер самі.

Допомагати потрібно тільки тим, хто бореться, або виїзджає з Криму.