для Моковського гостя
Зніміть рожеві окуляри
Політична ізоляція вже є і це факт.
Економічна починається, особливо у воєнній сфері. США проголосували закон про оборонекспорт і т.д. Гугл Вам у допомогу.
Ви просто не хочете зрозуміти, що демократична країна, це як паровий каток, що розігріти і запустити потрібен час (по Україні та Януковичу вони 3-4 місяці запрягали), а Росія таки більша, тому і підготовка довша, але: тут питання не економіки, а світоустрою, ви поставили США, Великобританію, Францію і Китай в дуже фігову позицію, ці країни дали слово і ми відмовились від ядерної зброї, тепер або вони доведуть світові, що тримають слово, або нас чекає ядерна гонка озброєнь, бо більше жодна країна в світі не повірить їх гарантіям. Тому я спокійний Російській імперії кінець. Союз був куди потужнішою і самодостатньою країною і де він. Між іншим, ще на новий 1991 рік всі вірили, що союз вічний, а через рік його не стало.
Чим, окрім енергоресурсів цікава Росія, ринком збуту, не смішіть мене, тут вам до Китаю, Індії, Бразилії і т.д. гребти і гребти.
Про дві криві, ви подивіться на криві в світовому масштабі, не забудьте Іран і заглушені потужності ОАЄ. Думаю їх резервів вистачить, щоб закрити російську долю з офігенним запасом.
США вже обігнали Росію по видобутку газу. Зверніть увагу на енергоємкість виробництва в розвинутих країнах.