У Туреччині в багатьох кафе на столах стоять отакі гострі перчики. Безкоштовно.
Вони нас навчили, і потім ми такі перчики купували майже в усіх країнах, які відвідували, в Греції, Іспанії, на Кіпрі...
Дуже до сподоби!
Якість завжди була відмінна.
Нещодавно закуплялися в Ашані, і я вирішив купити таке саме і тут.
Більш того, я побачив перчики фірми "Верес", і вирішив підтримати наших виробників, не розглядаючи прискіпливо.
ЛАЙНО!
Перець весь засохлий, одна шкірка.
Вивалив все це в миску, і відібрав те що виглядає більш-менш їстівним. Одна третина, все інше викинув.
І при цьому воно коштує більше ніж в Євросоюзі. Там 1,7 євро, у нас 2,50.